Anne_dido Bugün 40+2 oldum iki üç gündür yalancı sancı oluyordu dün o da olmadı , var mı benim gibi . Normal doğum istiyorum ama çokta beklemek iyi mi bilmiyorum ilk gebeliğim🥲
Pamuk_3465 Anne_dido Ben oğlum da 40 haftada doğum yapmıştım ben de son günlerde çok sitres yaptım olmuyor diye sonra baya yürüyüş yaptım ve merdiven indim çıktım Ogün doğumum başladı yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim
Elbruzebru Anne_dido çatı muayenesi oldun mu canım bende 40+1 ama hiç bir belirti yok yarın muayene olucam korkuyorum :(
2525_zyno Anne_dido cnm çık bol bol Yürü Baktın yarına kadar bişy yok Hemen git hastnye Çünkü tehlkl falan olablir allah muhafaza
Neslihan_aydn13 Anne_dido bende 39+4 hiç bir belirti yok sürekli hastaneye gitmekten de yoruldum gına geldi normal istiyorum bende bakalım yarın yine gideceğim ne diyecek
Mihriballim Bugün çıkın dışarı yürüyün yuruyebildiginiz kadar hafif tempolu yani sahilde gezer gibi değilde azıcık bı yere hızlı gitmeye çalışıyor gibi. Epey epey yürüyün sonra merdiven çıkın inin eve gelin bi duş alın sıcak sıcak akşamına doğurursunuz net.
Anne_dido Mihriballim sıcak duş hariç dediklerinizi denemedim aslında denemekte fayda var teşekkürler 🙃
Bebek08 Mihriballim bende 38+6 8 gün sonra 40 olucam artık doğurmak istiyorum ilk gebelik heyecanlıyım bebeğimi görmek istiyorum bunları yapsam dogururmuyum acaba😅
Anne_dido Pamuk_3465 maşallah ne güzel :) yürüyüşe başlayayım en iyisi 41. Haftaya kadar yürümek şart oldu 😀🤰🏽
Anne_dido Ghc nişanınız nasıl geldi bende de ufak bi kahverengiye yakın akıntı oldu ama yoğun değildi . Nişan mı bilemedim . Doktorunuz ne diyor 42.haftaya kadar bekleyecek misiniz
Mihriballim Bebek08 BUnu kim yapsa doğurdu arkadaşlarımdan hemde arkadasim hastaneye zor yetişti bebeğin kafası neredeyse yolda çıktı 😀🤭
Bebek08 Mihriballim dün gittim acile açılma hiç yoktu canım bunu bugün denicem inşallah faydasını görürüm🥰
Anne_dido Elbruzebru 33. Haftamda olmuştum çatı müsaitliği için bi de 2 gün önce oldum hiç açılmam yok bebeğin daha inecek yeri var dedi hiç kasma kendini Az bi ağrı oluyor o da normal
Duuyguum Birde ilişki kızlar yürüyüş merdiven meme uçlarına masaj sıcak duş squat bunları gün içine yayın benim de bunlara başladıktan ikinci gününde Doğum olmuştu üç cm açıklıkla hastaneye gitmiştim
Bebek08 Mihriballim inşallah canım haber edicem🥰 birde dün alltan muayne etti beni doktor bu sabah kahve rengi sümüksü bi akıntı geldi sanırım nişan bu😅 inşallah hızlı bi sürec olur