Eymen46 Kizlar tiroid ilacını nasıl kullanıyorsunuz illa yemekten yarım saat öncemi alıyorsunuz ben sabah 8.30 gibi felan uyanınca içiyorum tekrar uyuyorum uyandığımda 11 gibi felan kahvalti yapıyorum böyle yapaniniz varmı etki ediyor mu acaba
Alyabebekk Eymen46 ben ilk hamileliğimde öyle içiyodm yatak odasında suyum oluyodu uyanıp içiyodm bi daha yatıyodm şmdi evde bi çocuk olunca bu düzen bozuldu. 10 dan önce kalkamıyorum kalkınca içiyorm kahvaltı flan hazrlayana kadar 30-40 dk geçmiş oluyo öyle yiyorum. Ama senin yaptığın da olur yani
Deletedmom_33 Eymen46 Valla bana 30 dk önce iç dedi doktor ama eczacının yapıştırdığı yazıda en az yarım saat önce diyor. Bende kahvaltı öncesi alıyorum bazen 25 dk bazen 40 dk sonra yapıyorum kahvaltıyı illa 30 dk yi tutturmaya çalışmıyorum 😬
Ozlem2206 Eymen46 yarım saat çok az doktorum bana en az 1 saat beklemem gerektiğini söylemişti bende senin gibi lavaboya falan kalktığımda içip yatıyorum 6 aydır düzende değelerlerim bi sorun yok
Eymen46 Alyabebekk çok sağol canım bnimde bı çocuğum var o uyanana kadar uyuyorum oyuzden kalkınca kahvaltımızı yapıyoruz
Snglyd Eymen46 canım benim de değerim yüksekti.bana da doktorum tiroid ilacı yazdı.saat belirtmedi ama açken kullanılırsa emilimi daha iyi olur dedi.dört hafta sonra tahlil verdiğimde değerim düşmüştü.darısı sana olsun🙏🏻
Grenpeopl Snglyd canım geçmiş olsun bişey sorucam benimde değer düşmüştü 1 ayda ama doktor kullanmaya devam dedi sen düşmüş haliyle hala devam ediyor musun acaba kullanmaya doktorun ne söyledi cünkü benim baya bi düştü hipotiroidi tanısı aldım şimdi de cok düşük hiper olur diye korkuyorum da hatta başka bi doktora da gorünücem
kckelf123 Bende 1 yıldır kahvaltı dan yarım saat once yada 1 saat once içiyorum normal değere düştü ve o seyirde devam ediyor
Eymen46 Deletedmom623737 birde yemememiz gereken şeyler varmı canım doktor birşey söylemedi sormayı unuttum
aysnrsvs Eymen46 saat 8 gibi içiyorum kızımı okula birakip gelip biraz uyuyorum saat 10 10bucuk gibi kahvaltı yapıyorum düştü değerler