Angel26 Ulkermadn benimde 24+4 😍 aynen bende eğilemiyorum şimdiden kanım çok şişti ikiz gebelik demek vöyle birşey kaç kilo aldınız buarada?
Ulkermadn Angel26 doktor çok moralimi bozdu aşırı kilo almışsın diyet yap bilmem ne bana çok normal geliyor 3 ay kaldı sonucta ikiz gebelik ayrıca kolum bacagım yüzüm heryerim incecik arkadan bakan Hamile demez diyorlar Ailem falan anlamadım valla
slnacar Angel26 o haftalarda bende öyleydim hatta telaşlanıp sağlık ocağına gidiyordum ama normal çıkıyordu 27 28 de düzeldi :)
Ulkermadn Angel26 ben sağa yatınca sağdaki vuruyor soldaki daha hareketli ama sağdaki aşağıda kalıyor plasentası da üstünde o yüzden hiç göremedim yüzünü Bi turlu soldaki üstte keyif yapıyor
slnacar Angel26 29+3 teyiz benim için ön kaburga ve arka tarafı sırtıma doğru inanılmaz Ağrı oluyor , bide gece hiç uyuyamıyorum artık mide yanması istifra derken zor zamanlar başladı sanırım hayırlısı ile kucaklarımıza alalım 🙃
Bebisinannesi____ Angel26 10+1 haftalığız bizde 🌸 çok fazla olmamasına rağmen karnım 6 aylıkmışım gibi büyüdü çok rahatsız oluyorum aşırı şişkin bebeklerden olduğunu düşünmüyorum tüp bebek olduğu için iğne kullannıyorum acaba ondan mı aranızda bunu yaşayan varmı?
Angel26 Bebisinannesi____ tüp bebeklemi ilgili onu bilmiyorum ama birazda sizin yapınızla ilgilidir benimde 15 ten itibaren baya şişmişti
Cellci Bebisinannesi____ onunla alakalı olmadığını düşümüyorum, benim normal ikiz gebelik ve 17 haftalığım. Ama karnım daha 8 haftadan itibaren büyümeye başladı. Şimdi bende diyorum 6 aylıklarda benden az göbek vardır diye 😁
Angel26 Ulkermadn perinatoloji doktoru o belli olmaz dedi ultrasonda bakınca soldaki bebeğin bacakları sağdakinin kafasının yanındaydı. Kimden tekme geldi o anlaşılmayanilir dedi.