Karadenizli_ Seross10 senin devam ediyor mu. augementin antibiyotiği güvenle kullanabilirsiniz dedi. belki sanada iyi gelir sor doktoruna. 20likler her yere yayılarak ağrı yapar boğaz kulak baş dedi.özellikle gece çıkar ağrıları ortaya dedi. sende git bence.
Seross10 Karadenizli_ bugün doktoruma dedim diş ağrılarımı ama birşey demedi vermedi. Uygun görmedi mi bilmiyorum ki
Karadenizli_ Seross10 bence bi dişçiye git doktorum gönderdi diş için hangi işlemler yapılmalı bi kağıda yazsın ben göreyim uygun olup olmadığına göre onay vereyim dedi dersin. ücretsiz yapıyorlar zaten özele gidebilirsin. beklememek için
Karadenizli_ Seross10 en azından ne olduğunu anlarsın benim çekim ama antibiyotik başladı.en azından doğuma kadar idare etsin. çünkü bu hafta uykusuz kaldım ve beslenemedim bebekte etkilenmiş az kilo almış
Seross10 Karadenizli_ beslenme de sıkıntı yok Allahtan benim devamlı ağrımıyor birden başlıyor 3 saat sonrası duruyor mesela ya da birgün boyunca hiç ağrımıyor.
Karadenizli_ Seross10 dayanabilecek durumdaysa dayan biraz daha madem. benim senin gibi değil çok fenaydı