Zezeada teşekkür ederiz 🥰 Bizde 12+2de kontrolümüzde ikili tarama oldu ailelerimizde yanımızdaydı hep beraber görürüz dedik fakat minik hanım o gun göstermedi cinsiyeti cok hareketli popo yukardaydi ,birde en başından beri çok hareketliydi ultrasonda 17.haftadan sonra da hissetmeye başladım, 14+4te ikili tarama sonucu almaya gidince ilk ultrasonda da göstermedi kendini aslında doktorumuz görmüş emin olmadan söylemek istememiş yarim saat sonra yeniden bakalim gormwden göndermeyelim dedi yarim saat sonra yeniden baktık ve kızımızı öğrendik eşimle akşamı da ailelerimizi bise davet edip supriz yaptık 🥰 1 eylül aksamıydı, ismi 1.ayda belliydi Armin hem kız hem erkeğe uyumluydu biz hep sağlık dedi cinsiyet soranlara ve kızımız oluyor 🥰 hamilelil sürecimde hayalimdeki.gibi geçti düşündüğümüz aynı ayda hamile.kaldim 2.5 yıllık evliyiz 2.yilimizda düşünüyorduk düşündüğümüz zamanda kaldım öğrenmeden 3gum önce uykum geliyordu gece test ile öğrendik 4 haftalikti 13 mayısta duaunduk 25 hazirabda ogrendik 4 haftalikti ilk kontrol 6+4te doktorumuz dedi şanslı ailelerdensini diye hiç yaşamadım kusma bulantı sadece ilk 3 ay uykum geldi 3 5 arası dinlendim , bedenle de alakalı olabilir canım arkadaşımın da kızdı bulantı kusma yaşadı, annemde mesela bula ti kusma oldu , babaannemde hiç olmamış bende çok rahat geçirdim 8.aya giriyorum artık 😊 kiminin 3 4 ay zor geçiyor kiminin rahat geçiyor belki bedenen alakası var ya da ailede varsa rahat geçen öyle de olabilir , bende gönlümdeki gibi geçirdim diyebilirim kızıma kitaplar okuyarak geçiriyorum zamani hazırlıklar vs