Elfcems soğuk süt geçiriyor da içmek istemedi hiç canım midem dolu iyice kötü olcak
Mide yanması acilll
kirpapatyasii1 ay inaşllah bir bakayım
MukoT ah nerden bileydim dedim yiyim 2 dakka sonra midem cayır cayır oldu mahvoldum
Aylinulu benim yarı dönemden sonra başladı çok kötü oluyor ya hiç yaşamamıştım hamilelikte yediklere çok dikkat etmek lazım ya kaçırdınmı yanıyor
Sabahın 5 inde mide yanmasından uyanıp deli gibi salatalık yediğimi bilirim 🙈😂 kabuğu soyulmuş salatalık tek çarem olmuştu ☺️ doktor gaviscon şurup verdi ama pek bir etkisi yok 3 4 gün dayanmıyor bi şişe 🙈😂
MinaGamze3 evet benimde öyle baya oldu tatlı yedim yemez olsaydım keşke boğazımda duruyor resmen yanmaktan mahvoldu midem boğazım felaket birşey
donmezzderya havuç da iyi geliyor bana
ahsennurbenli ay doğrudur valla ya böyle yanmak mı olur şimdi soda içiyorum inaşllah geçer
donmezzderya baharatli asitli kola gibi seylerden uzak durdum.acili soslar vs zaten asla yiyemiyorum.hafif seyler yedigimde rahatim
Aylinulu ben yiyorum ama dozunda asitli içmiyorum öyle kahveyi azalttım dokunuyor şuan 30 haftalığım artık herşey gitmiyor yemekte az yiyorum mide baskı yapıyor
Varsa gaviscon şurup için anında yanmayı kesiyor. Ilık süt ve elma yardımcı oluyor ama benim onlar bile etki etmemeye başladı. Tek kesen şey gaviscon oluyor.
donmezzderya bi bardak suya bir kaç damla sirke koyup 3 yudumda iç geçer canım
Ilık süt, soda, yoğurt bunları dene bende artık bunlarda işe yaramamaya başlamıştı doktorum bir ilaç verdi 1 kere yedim 3 gün oldu hala yanmam yok çok iyi geldi yoksa artık isyanlardaydım dayanamıyordum.
donmezzderya salatalıkta iyi geliyordu bana ama şimdi rennie duo kullanıyorum anca o geçirtiyor.
Yldrmerve soda içtim işte 1 saat zor geçirdi iyi gibi şuan bakalım
@donmezzderya geçmez ilaçsız ben neler çektim doktoruna söyle canım ilaç versin sana
Yldrmerve dün soda iyi geldide gittiğimde yada bir daha olursa şiddetli söylicem