donmezzderya Çok kötü midem yanıyor tatlı yemiştim çok kötüyüm armut yedim belki soğuk geçer diye yok geçmedi ne yapsam soğuk sütten başka ne iyi geliyor en etkili
MukoT donmezzderya bise yedikten sonra iki saat uzanip yatmamaya dikkat edin. Bise yiyip hemen uzanirsaniz daha fazla yaniyor ☺️
Aylinulu donmezzderya benim mide agrim oldugunda ilik süt yada soda iciyodum zor bi durum.33.haftadan sonra yine hafif hafif basladi bende.gaviscon surup alabilirsjn
donmezzderya Aylinulu benim yarı dönemden sonra başladı çok kötü oluyor ya hiç yaşamamıştım hamilelikte yediklere çok dikkat etmek lazım ya kaçırdınmı yanıyor
kahvesever__ donmezzderya salatalık elma iyi geliyor birde muz varsa önce muzu ye sonra arkasına soguk süt iç geçiriyor ben hep öyle yapıyom
MinaGamze3 donmezzderya benimde aşırı oluyor 6. Aydan beri çekiyorum şuan 8 aylığım hala cekıyorum gece uykumdan uyandırıyor o yanma ama doktorum gaviscon verdı o hafıfletıyor
donmezzderya MinaGamze3 evet benimde öyle baya oldu tatlı yedim yemez olsaydım keşke boğazımda duruyor resmen yanmaktan mahvoldu midem boğazım felaket birşey
Aylinulu donmezzderya baharatli asitli kola gibi seylerden uzak durdum.acili soslar vs zaten asla yiyemiyorum.hafif seyler yedigimde rahatim
ahsennurbenli Sabahın 5 inde mide yanmasından uyanıp deli gibi salatalık yediğimi bilirim 🙈😂 kabuğu soyulmuş salatalık tek çarem olmuştu ☺️ doktor gaviscon şurup verdi ama pek bir etkisi yok 3 4 gün dayanmıyor bi şişe 🙈😂
donmezzderya ahsennurbenli ay doğrudur valla ya böyle yanmak mı olur şimdi soda içiyorum inaşllah geçer
donmezzderya Aylinulu ben yiyorum ama dozunda asitli içmiyorum öyle kahveyi azalttım dokunuyor şuan 30 haftalığım artık herşey gitmiyor yemekte az yiyorum mide baskı yapıyor