Ozgebhb Zezeada bilirim o duyguyu 🤣 75 beden ful destekli takıp askı boyutunuda biraz kısaltınca yalancı bi dolgun görünüm oluyor 😅😂ama sırt üstü yatınca bütün büyü bozuluyor 😅🤣
Zezeada Ozgebhb of demiyeydin onu iyiydi sırt üstü yattım dümdüz 🤭 dediğin gibi askıları kaldırınca çok yukarıda duruyor belli ediyor hemen 😏😂
Meleka0 Zezeada inanir misin kendimi bildim bilrli 95 beden bir goguslere sahibim keske yarisini verebilme sansim olsa simdi hamilelikde oldu 100 beden 😁🤭
Zezeada Ozgebhb evet ya 🤭 bizimde hakkımız değil mi o güzel sütyenleri takmak aaaa yetti be hep destekli hep destekli 😂😂
Gokce_06 Zezeada benim ikinci gebeliğim bu ama kızımda sütüm hiç gelmedi bide ben antibiyotik kullanıyodum doktorum emzirme dedi o yüzden emziremedim göğüslerimde öyle hala 12 yaşındaki kızın göğüsleri gibi😂😂
Zezeada Gokce_06 benim annem halam teyzelerim öyle hep küçük emzirmişler yine eskisi gibi küçülmüşler 🥲benim hayaller yine suya düştü bari birleşsin arasında 4 parmak boşluk var 😂
Zezeada ilhaninannesi ya bu senin için biraz zor olacak sanırım 🙄 ama üzülme yinede büyük olması bence coksel 😁
ilhaninannesi Zezeada küçükler neden küçük der büyükler neden büyük. Kimse yetinmeyi bilmez açıkçası o yüzden bende keşke bu kadar büyük olmasa da küçük olsa diyorum 😀
Zezeada Gokce_06 aynen öylede içimde kalıyor hep o beğendiğim çamaşırlar heves edip bi tane almıştım dolgusuz facia gibi 🥺😂
Morningstar ilhaninannesi al benden de o kadar kıvırcık saçlı düz saç sever düz saç kıvırcık … göğüslerin buyuk olması sırta verdiği yük açısından da iyi degill
Morningstar Zezeada maharet büyüklükte değil ki ama kendin için büyümesini istiyorsan ☺ bence biraz büyür
Morningstar Zezeada bence emzirmede bir sıkıntı çıkmaz benim göğsüm büyük ama benim de hiç ucu yoktu yani ama hamilelik sürecinde ucu çıktı seninki de zamanla dolgunlasacak emzirme kıvamına gelecek 12 hafta daha erken
Zezeada Morningstar umarım dediğiniz gibi olur 🙏 çıkmasa bile ucu silikon uçlar varmış onları tercih edeceğim artık 🙄🤔