EKARATAS Gstml41 teşekkür ederim 🙏 6 hafta 1 günlük yani normalde 8 haftalik ama gelişim geriliği olduğunu söyledi doktorum
EKARATAS Tugcevemercimek Su durumda sürekli korku sürekli bişi olucakmi yada ne zaman geçer diye düşünmektan başka bişi yapmyrm inanın 😔😔
Gstml41 EKARATAS aynıymışız ama benim malesef gebeliğin dün sona erdi inşallah sizin bebeğiniz sağlıkla gelir dünyaya.bunu canı gönülden isterim.💜
okuyor Askiletotomsu progestana devam etti. 10 gün kadar rapor kullanıp yattım sadece. Dinlen dedi. Bazı gebelikler böyle geçiyor dedim benim kanamam kırmızı ya da pembe olmadığı için ve kese içi kanama alanı olmadığı için sorun yaşamadım.
Askiletotomsu okuyor benimde kırmızı pembe değil ama hep kanamam var. Pazartesi progestan verildi duphaston markasi gerçi. Salida bir goruneyim diyorum endişeliyim 🤷
hunilimom EKARATAS bebeği 19 haftalikken doğum yapmak zorunda kaldı malesef kanaması çok olduğu icin bebek gelişemedi plasentadan ayrılmış
EKARATAS Gstml41 Yaaa çok üzüldüm sizin adınıza bende birkac saatliğine de olsa o kaybetme korkusunu yaşadım Allah yardmcinz olsun benimde kanamam devam ediyo hala ama bakalım hakkimzda hayırlısi😔😔