tbayldz Semaen evet normal düşünüyoruz şimdilik yine de kısmet bakalım hoca da iyi anlayışlı Baya memnunum
Ozlemmmmmmm Gizem93 bu kart ne işe yariyormuş bilginiz var mi ben de pendikteyim işe yararsa çikartqyım
Gizem93 Ozlemmmmmmm bazı anlaşmalı hastanelerde ve pendikteki bazı sosyal tesislerde indirim saglıyor. Ben medipole gidiyorum %20 indirim oluyor muayane ücretinde.
Vildzeyn Akdenizhilal99 Akdenizhilal99 Ümraniye Afiyet Hastahanesi Lale Hanıma gidiyorum harika bir doktor kendisii💐 muayene 160₺ Bugün sordum doğum fiyatlarını normal doğum 2400₺ sezeryan 2700₺ +200₺ korona test ücreti var
Olmay Ozlemozyilmaz evet canım dediğin soğru maslak vip o yuzden dedim sizin sigortacı iyi fiyat vermiş,çook sağolun şimdiden 🙏🏼🙏🏼
Ozlemozyilmaz Olmay selamlar size bahsettiğim sigortayı yapan sigortacının Büşra çintesun Acıbadem +90 (531) 334 78 47
Nazli1652 @mtl3005 normalde muayene ücreti 230₺ ama eşimin işinden dolayı anlaşma mevcut bizde sühendan benderlinin muayene ücreti ve doğum ücreti farklıymış sormadım ☺️ Dilek doğan baştan gayet memnunum düşünebilirsiniz 🌸 Zamlı fiyatı 4500₺
Hilbat Aylinulu Elif malçok ama hastaneden ayrıldı. Zeynep Elmalı’da memnun kalmadım. Suan Zeynep alçöltekinden çok memnunum
Alya2018 Handenyildiz muhteşem bi kadın zaten ilk doğumum Gamze hanımda yaptım normal olmuştu aşırı Güler yüzlü ilgili ve tatlı dilli bi bayan kesinlikle tavsiye ederim
Busmuc67 Hatice-Cihan Bizde duruma gire bakicaz gerçekler fiyatlar uçuk yani ve o kadar verebilecek durumum yok benim de acikca
Ozlemozyilmaz Tugcevemercimek Büşra çintesun Acıbadem +90 (531) 334 78 47 bı görüşün isterseniz , biz alalı 3 ay falan oldu çünkü fiyatlar illa değişmiştir