DamlaNur29 mirayveannesiii allahtan 10u doğum yapıcam nstde 100 tl olmuştur kesin soygun yapıyorlar resmen
Ecem27 duygulu62 teşekkür ederim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım ❤️ Doğum hikayemi yazmayı sabırsızlıkla bekliyorum 😍
Ozlemozyilmaz Olmay Maslak Acıbadem vip diye geçtiği için en pahalısı o , ben size yarın benim sigortacinin numarasını yazayım. Biz kasim ayında aldık zam gelmiştir ama ne kadar geldi inanın bilmiyorum Maslak Acıbadem ile diğerleri arasında 4,5 bin fark var
Olmay Ozlemozyilmaz evet canım dediğin soğru maslak vip o yuzden dedim sizin sigortacı iyi fiyat vermiş,çook sağolun şimdiden 🙏🏼🙏🏼
Ozlemozyilmaz Tugcevemercimek hiç bilmiyorum ama.bizim sigortacinin numarasını yarın yazacağım size bı fikir danışın hiç olmazsa
Semaen tbayldz evet 150 olmuş normal dogummu istiyosunuz ? Bu konuda sıcak bakıyormu ben heniz konuşamadım
tbayldz Semaen evet normal düşünüyoruz şimdilik yine de kısmet bakalım hoca da iyi anlayışlı Baya memnunum
Mucizebebek5860 elifaliunaldi vla ben devlete gidiyorum ve hep aynı doktor hep aynı ilgi.. ve nosuda var arayıp sorulabiliyor doğumda o an insan hemen kurtulayım da nasıl olursa olsun der bence . Allah yardımcımız olsun inşallah cnm
Alya2018 Handenyildiz muhteşem bi kadın zaten ilk doğumum Gamze hanımda yaptım normal olmuştu aşırı Güler yüzlü ilgili ve tatlı dilli bi bayan kesinlikle tavsiye ederim
Zelal_23 dilara_cinar99 KARIŞAN YOK ZATEN BURAYA HERKES BİRSEYLER YAZİYOR DANİSİYOR DERT YAKİNİYOR BİZDE ONA GORE CEVAP VERİYORUZ MADEM PAHALİ GELİYOR OZMAAN DEVLETE GİT DİYORUZ HAA PARASİ VARSA OZELE GİTSİN İKİSİNEDE GİTMİS BİRİ OLARAK FİKRİMİ BEYAN ETTİM KARSMADİM.
Elzey Tugcevemercimek şimdi aradım ben dogum fiyatlarında bi değişiklik yok ama hastaneyi değil cagrı merkezinden aldım bilgiyi ben zaten sezeryan olacagım için refika hanm benim dr siz yakında giderseniz hastaneye sorarmısınız güncel fiyatları
Mitra Akdenizhilal99 ben Mersin de doktora gidiyorum muayene ücretim 350 benim açıkçası orası ucuz geldi bana 😂