Abc34 Adetime 3 gün var pazartesi sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapsam çıkar mı. Pazartesi 2 gün kalmış oluyo
Ffnur Abc34 varsa cikar cnm ben adetime 6gun kala yaptm hemn cikti sonra kan verdim 154 cikti ins vardir sennde ☺️
Abc34 Pemberuya 2 aydır aldım duruyo tam yapıyım diyorum sabah adet oluyorum. Artık kullanmak istiyorum
Abc34 Aslında uygulamaya göre 28 günde bir adet olarak yazdım ama 24 25 bazen 26 günde bir adet oluyorum hiç 27 28 günde bir adet olmadım
Abc34 Pemberuya Bende eylülde bıraktım korunmayı ilk ay oldu dediğin gibi kimyasal oldu. Kasımda da eşim şehir dışındaydın1 ay hiç ilşki olmadı. Bu ay ümitliyim
Nurss34 Abc34 ben yapmak istemiyorum moralim bozulmasın diye bazen yanlış çıkıyormuş . Belirtin var mı hiç canım
Abc34 Pemberuya yok kürtaj değil o. Teste pozitif çıkıyo. kanda da gebelik çıkıuo. Değer yükselmesi yerine düşüyo. Testte negatif sonuç veriyo sonra adet oluyorsun
Nurss34 Abc34 o zaman ya hamilesin ya adetin gelecek ikiside aynı belirti oluyormjş inşallah gebesindir❤️❤️
Omay0707 Abc34 normal kaset testti canım görünür şekilde silik cizgi cıktı hemen kan verdim degerin 23 dü😊