Liyuzamom zeeynepp19 aynen öyle valla ya akşam 8 gibi uykum geliyor erken diye yatmıyorum bu kez de gece 3 ü buluyor 🤣 tavuk dürüm kadar bebek dengemi şaşırttı 🤣🤣
zeeynepp19 Liyuzamom şuanda aşırı yorgun ve uykusuzluk var ama sol kaburgam ağrıyor yatamıyorum🥺🥺 ah uh neneler gibi sağa sola dönüyorum..😂
Liyuzamom zeeynepp19 benimde 1 buçuk saate yakındır adet ağrısı gibi ağrım var sırt ve belim de ağrıyor yatsamda uyuyamam bekleyelim bakalım gece 2 yi 3 ü🤣
zeeynepp19 Liyuzamom evet muhtemelen o saati bulur😂 bebekte çok hareketli sağ kasığıma doğru inanılmaz bi hareket var eli diye düşünüyorum ama emin değilim geziniyor oralarda bişey😂
Liyuzamom zeeynepp19 benim kızım hareketli değil ya bu konuda doktora da gittim 1 gece de yattım. Normalde çok hareketli bi bebek ama 1 haftadır çok az ve yavaş hareket ediyor
Duruliyaninannesi AlpAslanbabysmom bende 33+4 geceleri uykuya dalana kadar mahv oluyorum sabahta bir türlü kendime gelemiyorum
AlpAslanbabysmom Liyuzamom takip et doğum sancıları da tarif ettiğin gibi oluyormuş gerci yalancı sancı da olabilir dinlenince geçmiyorsa ve düzenliyse bi doktora görün derim
zeeynepp19 Liyuzamom takip et hareketlerini yine olmazsa bi acile gidersin inşallah birşey yoktur ben daha 00.00 da 33 olacağım ama gram durmuyor yerinde
Morprenses AlpAslanbabysmom ben 👍 aynen benim de başlarda uyku en belirgin belirtimdi ilk belirtim hatta. 16 dan sonra geçti şimdi geri başladı. Gündüz uykusu sevmem sürekli uykum geliyor
Liyuzamom AlpAslanbabysmom yok şuan uzanıyorum hala aynı lavoboya kadar yürüdüm bu kez daha çok sertleşiyor karnım. Bizim acilde çok sıkıntılı ya inan hiç gidip rezil olasım yok ama ağrı da geçecek gibi değil
Liyuzamom zeeynepp19 daha önce de gittim serumdan sonra hareketlendi şimdi yine aynı ebem güçlü tekmeler olması lazım dedi yok hiç
AlpAslanbabysmom Liyuzamom geçmiyorsa doğum sancısı diye biliyorum inşallah geçer önemli birsey değildir canım 🤷🏼♀️
zeeynepp19 Liyuzamom ama kıpırdanma vardır herhalde az da olsa demi şuanda ben panikledim senin yerine🤦🏻♀️
Aysee_35 AlpAslanbabysmom 32.haftadsyım bende de öyle uyku agır basıyor ama o kadar cok degil. Zaten 2 saatte bir uyanıyorum Sagdan sola dönerken. Zorlamaya başladı artık
AlpAslanbabysmom Aysee_35 bende öyleyim her dönüşümde uyanıyorum ekstra birde sürekli çişe kalkıyorum 🤦🏼♀️ belki o yüzdendir bu uyku hali 🤷🏼♀️