Busrahmrc_33 Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 dk bir karnım çok sertleşiyor 20 25 saniye sonra geri yumsuyor artı olarak bel ağrısı var birde ama oyle cekilmeyecek bi ağrı değil 39+3 deyiz sizce doğum belirtisi mi?
MelekEzgi Busrahmrc_33 doktorunuza haber verirseniz iyi olur. Düzenli kasılmalar dinlenince geçmediği taktirde doğum sancısıdır ☺️ Benimde bu şekildeydi hastaneye gittiğimde 6cm açılmam vardı. İhmal etmeyin.
Feyzanne Busrahmrc_33 bebeğin sertleşmesi de mi sancı ya da kasılma sayılıyor. Ben de bu aralar çok yaşıyorum bebek geriniyor diye düşünüyodum. 37+6
asellmom Busrahmrc_33 çok çok alakasız bişey sorucam kusura bakma. Profil resminde çekildiğiniz yer fotoğraf platosumu?
PrensesAnnesi4 Busrahmrc_33 Kizlar bende 36+1 haftadayim ozellikle bugun karnim taş gibi olup ayni zamanda altta baski hissediyorum ve asiri bir sancisi var nefesim kesiliyor sayiyorum 50 saniye suruyor artik son iki kasilmada kasilma biterken bagirir gibi oluyorum bu yalanci kasilmami
MoM173 MelekEzgi nasıldı kasılmalarınız karın sertleşmesi oluyor toplanıyor bendede başka hiç belirti yok
Elissar Feyzanne karnın ortaya toplanması kasılma. Benim bebek de çok geriniyor ama karnım iki yana açılıyor o anda 😂 poposu ve dizlerinin olduğu yerler semsert. Hiç sancım da çıkmadı nstde şu ana kadar. Öyle gerindiği anlar da oluyor nst sırasında.
Feyzanne Elissar yanii benim de çıkmadı nstde 😂 ya özellikle gece sıkışık bi şekilde uyanırssm bi bakıyorum bebiş top gibi olmuş karnım eğri büğrü 😂 artık ben mesane de bebeği sıkıştırıyor diye dusunmustum
MelekEzgi MoM173 sürekli toplanma ve çok hafif bel ağrım vardı. Gece olunca ve 39+6 olunca doktorum ne olur ne olmaz diye görmek istedi. Sabahına da doğurdum zaten.
asellmom Busrahmrc_33 İstanbul damı acaba bende hamilelik çekimi yaptırıcam da kendi kameramız ile giricez giriş ücreti ne kadar ve tam olarak nerede? 🙏🌸
Busrahmrc_33 Teusa bende çok teretturdeyim gidip gitmemek arasında biraz daha bekleyeceğim bakalım rabbim yardımcımız olsun
Feyzanne PrensesAnnesi4 devamlılığı önemlidir sanırım bir sonraki sancı sıklığını sayın kaç dkda bir geliyo
Elissar Feyzanne aynı resmen, okurken kendi kurduğum cümleleri gördüm 😂 yamuk duruyor karnım, normalde de otururken öyle, gece de hangi tarafa dönük uyuduysam orda bir toplanma, WC’den dönünce uyanıyor o zaman kıpraşıyor da o toplanma dağılıyor.
Elissar Busrahmrc_33 hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla doğur kardeşim☺️ 5dkda 1de artık yakın doğum derler. Bir avazda inşallah ❤️