esratpl Nezii ben de 23 haftalık erken doğum yaptım ağrısız sancısız suyum gelmişti,doktoruma serklaj istediğimi söyledim 14. haftamda atıldı şimdi 35+3 olduk🙈
DamlaAli Seymmakck ben de vajinal kullandım ama öyle kullanınca aşırı enfeksiyon yapmıştı. Ondan ağız yoluyla kullandım hep
Nezii DamlaAli Evet enfeksiyon için biraz ortam hazırlıyor vajinal kullanmak ama ben sabah 2 akşam 2 toplam günde 800 mg kullanıyorum. İçersem miğde bulantısından ölürüm heralde :)
mutlugebeee 2022melisa çok şükür 38’i görmüşsünüz ben kontrole gittiğimde 2 cm açılmam vardı bebek kanala girmişti kanalda da strse girmiş dedi nstde nabzı 210 larda çıkınca acil sezaryene alındım. Bir sonraki gebeliğimde aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum bunu tutabildik ya diğerinde 35’i bile göremezsem küvöz yolu beklemek çok zor Allah kimseye yaşatmasın
2022melisa mutlugebeee en çok korktuğum seyfi küvez herzaman bulunduğum haftadaki prematülere bakardım prematüre annesi olacam diye şükür vaktinde geldi Şimdi de 29. Haftadayım rabbim inş bu gebeliğimde de gösterir o haftayı
mutlugebeee Nezii şükür şimdi kucağımda oğlum🥰 Darısı hepinize inşallah zamanında sağsalim kucağınıza alın💜
DamlaAli Nezii ben vajinal kullanınca enfeksiyon yapmıştı. O sebeple ağız yoluyla alıyordum. Dikkat et yan etkisi olabiliyor
esratpl Nezii gerçekten öyle,bi yere gelene kadar umutlanmamaya çalıştım yine aynı şey olur korkusuyla kendimi hep en kötüsüne hazırladım ama çok şükür bir şey olmadı şimdi 20 günümüz kaldı kavuşmaya🥰 darısı size ve tüm isteyenlere insallah 😍🌸
Nezii DamlaAli evet kesinlikle. Dikiş attırırsam doktorum değişecek ozaman dozunu değiştirirler sanırım bakalım hayırlısı :)
Filiko Seymmakck bende serklaj yok canm rahim kıslgım var enfeksiyon oldugun ıcın yapamıyorlar gecmıyr benm enfeksiyon
Seymmakck Filiko bende de şu an yok canjm bilmiyorum doktor kontrolüm bu hafta perşembe bakalım ne dicek hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur
Filiko Seymmakck sureklı yatmya calısyrm hastaneye gıdyrm arada kalkıyorm gumduzlerı kimse olmadogı ıcın bıseyler hazırlamaya kalkmıyrm mecburen kuzm ben fitil kullanyrm gece 2 tane bırden
Seymmakck Filiko ben lavabo ihtiyacı harici kalkmıyorum yapılcak olanları eşim yapıyor yapamadıklarını annemler yapıyorlar inşallah faydası olur
Seas Filiko yani şöyke 7. Haftada kalbi durdu gelişmemiş 6 haftalık kalmış bebeğim. Geçen hafta kürtaj oldun. Sebebi ne olabilir die öle her seti kuruyorum. Genetin Tesleri fln yaptırıcaz da baska bişi de olabilir mi die öle okuyunca soruyorum..
Filiko Seymmakck benimde esım yapuyr temizlik her seyı ama gun ıcınde yanlız olunca bısey yemek ıcın kalkıyrm, cok su ıctıgım ıcın tuvaletteydm bunalıyrm 1 2 tur evde yuryrm 2 aydır yatyrm bunaldm tamamen bagımkı olamayız yataga cok zor