Nezii benim de ilk bebeğim de 20+5 acil serklaj olmuştum. Ama enfeksiyon nedeni ile 24+3 de doğum oldu. Sezeryan ile. Bebeğim 29 gün yaşayıp vefat etti. Ve açılmayi hiç hissetmedim. Ne ağrı ne sizi. Sadece sümüksü akıntı içinde damar gibi pembelik kırmızılık vardı. Doktorum baktığında açılma olduğunu ve hemen serklaj olmam gerektiğini söylemişti. Ve bundan sonra ki her hamilelik de 12-14 hafta arası serklaj olmam gerektiğini söyledi. Ondan hariç iki doktor da aynısını söyledi. Şuan 2. Bebeğim oluyor inşallah. 12+5 de serklaj oldum. Şuan 17+3 haftayim. Doktorum 10 gün dikkat edip normal hayatına devam edebilirsin dedi. Ama ben 1 ay lavabo ve yemek yeme haricî kalkmadm. 1 ay dolunca da yeni yeni sadece yemeğimi kendim yapıyorum. Bulaşık sofra kurma toplama ve temizlikler eşimde. Sadece yemek yapıyorum. Doktor ne kadar normale dön desede korkuyorm. Hatta çalışıyorsan işine devam edebilirsin dedi. Öyle normale dön diyor. Ama dönmüyorm şuanlik. Ne zaman 28,29 haftayı doldururum o zaman dönerim heralde 😔