_Lavinya Nurss34 Bazen Allah ne verdiyse herşeyi atıyorum 😅 bazen de ( çok nadir 😂😂😂) plastik tahta bıçak falan hepsini elde yıkıyorum.
UmutsuzPolyanna Nurss34 devamlı ben gibi yüksek ayarda atarsan kuruma esnasında su biriken yerleri kireçleniyor kdkdj😅🤣
gbyalcin Nurss34 valla ben elimde yıkıyorum artık çünkü makinede çok köreliyo gerçekten. Başta ben de takmayıp makineye atıyodum sonra bişey doğrarken sinir krizleri geçirince bıraktım makineye atmayı 😂
SutlacimiYedimmiBen Nurss34 makina bicaklari körleştirir keskinliğini azaltır ben tirtilli olanlari atiyorum sadece
AnnelikHayali Nurss34 ben Sürmene kullanıyorum ve önceden makineye attığım bir bıçağım paslandı ve çöp oldu malesef canım. Artık atmıyorum o yüzden. Ne güzel seninki paslanmamış.
gbyalcin Nurss34 başta ben de üşeniyodum bıçak bileme sesini duyunca da sanki böyle etlerin çekiliyo o kadar nefret ediyorum 😂 o yüzden ne kadar ömrünü uzatırsam o kadar iyi
ggkca Nurss34 ben de elde yıkıyorum bıçaklarımı, makine zamanla oksitlenme ve körelme yapıyor, çok para verdim kıyamıyorum.
Merveee__1990 Nurss34 haklı keskinliği gidiyor atmayi ver canım madem hassas davranıyor esin bu konuda bisey olsa dinlemedin beni diyecek sana
nerelerdekaldin Nurss34 atılınca bıçaklar köreliyor ama elde bulaşık yıkamayı sevmem ne bulursam atıyorum yakında kendim de gireceğim. Bıçaklar çok köreliyor diye keskinlestirme aparatı aldım onu kullanıyorum 😅😅