birguzelsyuleyman Merhaba kizlar aranizda magnesium esksikligi olan varmi ve ne gibi agrilar cekiyorsunuz bende var ve bu aralar bacak ve bel agrisi cok yasiyorum 😕❤️
Boncugummmm birguzelsyuleyman buara bnde bel bacak kollarm parmaklarım dahi agryor özellikle yatınca uykuya zor dalıyorum😪
papatya981 birguzelsyuleyman benim deli gibi ağrıyordu bacaklarım gece ağrısına uyanıyordum doktorum verdi suda eritip içiyorum çok şükür ağrım kalmadi
Elifgoktug1 birguzelsyuleyman bacak ağrısı bel ağrısı ve kasılmalarim vardi yazdı doktor 2 gündür kullanıyorum biraz daha iyi gibi kasilmalar devam ediyor ama azaldı ağrılar ufak bi bel ağrısı kaldi o kadar da olur diye düşünüyorum 🙈
Nilufar_1996 birguzelsyuleyman takviye ilaç alınca geçiyor valla. Bende kalça kemiği sırt ağrısından duramazdim 15 günü geçti kullanıyorum çok iyi geldi yoksa eşim her akşam en az 5 defa masaj yapıyordu artık ihtiyac duymuyorum
birguzelsyuleyman Boncugummmm bende oyleyim belim bacaklarim parmak uclarima kadar agriyor nasi gecicek bu ya 😢
Boncugummmm birguzelsyuleyman manogrom verdi baklö canım onu kullanıyorum inşllah fayda eder 2 gün bıraktm nasıl belli etti
birguzelsyuleyman Elifgoktug1 benimde oyle canim okadar kotu agri ki bazen bebege birsey olur diye korkuyorum
birguzelsyuleyman Kizlar hepinize gecmis olsun vala bende doktora soyledim hap verdi ama gecmedi sanirim astaneye yatis yapicam
Hhilall37 birguzelsyuleyman benimde magnezyum tam sınırda çıktı aslında 12. Haftadan veri decavit kullanıyordum içinde vardı ama yeterli gelmemiş sanırım doktorum daha yeni ocean magnezyum verdi. 32. Haftamdayım bu arada
birguzelsyuleyman Hhilall37 ya gecmis olsun birsey sormak istiyorum bende suanda 12 haftaligim bel ve karin bolgesinde agri yasiyormudun o haftasi
Hhilall37 birguzelsyuleyman evet yaşıyordum maalesef. O zaman magnezyum eksikliği de yoktu herhangi bir problem de yoktu doktorum da ebe de rahim genişlediği için ağrı olabilir demişti bel de. Ama otururken vs yok yürürken adım atarken bıçak saplar gibi oluyordu
birguzelsyuleyman Hhilall37 iki gundur benimde cok agrim var belim bacaklar bicak gibi sapliyor bebegime birsey olur diye cok korkuyorum ama kime sorduysam hepsinden ayni cevabi aldim 12 hafatada normal agriymis diyorlar
Deletedmom_33 birguzelsyuleyman 25.hafta kramplar oluyor ddiye başlamıştım. Şükür bu 3-4 güne kadar da 1-2 kez hafif oldu geçti ama dün çok kötü girdi yine evde topallayarak yürüyorum geceden beri 🙄 32+2 yiz. Doktoruma 4 gün sonra muayene de diyeceğim belki başka magnezyum verir
elifinilki27 birguzelsyuleyman Bende de oluyor her yerime kramp gibi birşey ve kramp giriyor o yüzden magnezyum ilacı içiyorum
Hhilall37 birguzelsyuleyman hamileliğin her aşaması zor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlaç kullanıyor musunuz