eeebruuu kizannesi_1004 vallaha bende öyle düşünüyorum. Benim de normal de akıntım hep olur gelse farketmem herhalde anca kırmızı olacakki anlarım şimdi sürekli kontrol ediyorum varmı gelen giden diye ☺️
Chucky9 kizannesi_1004 benim bir gece ansızın gelmişti.😃zaten sancılarım da başladığı için direk fark ettim o olduğunu
Kubranunoglu kizannesi_1004 tatlım senin kafandaki bütün soru işaretlerini bitirmek istiyorum .😂 Nişan nasıl birşey biliyormusun böyle vişne suyu renginde öyle normal akintilar gibi değil yani hani böyle vajinanda sallanıyor peçeteyle falan sıkarak çekiyorsun kopuyor
Bebek08 Eso2121 merhaba canım bende sabah geldi baya kalın sümüksü kahve rengi 39 haftalığım bu nişanmı acaba. Dün alltan muayne oldum gece sabah böyle geldi acaba muaynenin etkisimi yoksa nişanmi
kizannesi_1004 Bebek08 bence nişan muayene de tetiklemis olabilir son düzlüktesiniz zaten Allah bir avazda kurtarsın inşallah😍
Eso2121 Bebek08 merhaba canm kana benzer bişey yoksa muayeneden kaynaklı olabiliyor canm . Nisandan sonra genelde sancılar da artıyor sancılarını takip et artma azalma var mı diye
Gul33 kizannesi_1004 pembemsi beyazımsı, yoğun, tıkaç gibi bir şey. Yani akıntı gibi sulu da değil çok sert de değil
mercimegin_annesiii Bişey sormak istiyorum başına gelen varsa paylaşabilirmi 2 aylık hamileyim. Hamileliğin başından beri karın ağrılarım devam ediyor adet sancıları gibi böyle başına gelen var mı normal mi acaba
Merve2234 kizannesi_1004 benim de yeni kahve bi leke geldi sonra jöle gibi geldi bi kaç kez nisan oluyor sanırım beklemedeyiz