Tat ve koku geldikten ne kadar sonra negatif çıktınız ? Ayrıca kan sulandırıcı kullanmadan süreci atlatan var mı ? Doktorum önermedi 🤷🏻♀️ Bol sıvı tüket dedi.
Covıd 19 🤯😷
Minoo01 ben koku geldikten 2 gün sonra test verdim negatif çıkmıştım eşim sağlıkçı olduğu için ilaç falan kullanmadık biz ceviz badem portakal mandalina bol vitaminli şeyler yedik çok şükür zaten belirtimiz yoktu bende sadece eklem ağrıları oldu ama yeni değil biz 1 sene önce olduk 😊
Minoo01 Benim test sonucum negatif çıktı ama tat kokum hala gelmedi bazem gelmesi uzun sürebiliyormuş.
Bende kan test verdim sadece covitken kan sulandırıcı ya da herhangi başka bi ilaç vermedi doktorum. 😊
papatya981 teşekkür ederim bilği için ☺️ Ben hamile olunca 37 haftalık ilaç kullanamıyorum normal gebelikte olan ilaçlarına devam et dedi doktor. Onun dışında bitkisel yolla ileşmeye çalışıyorum. Bende grip gibi başladı. Sonra tat ve koku gitti.
Ogulcanmoms hadi ya 🙄 1 haftadır hastayım ben, tat koku salıdan bu yana yok. Dünden beri az da olsa keskin koku ve tatları almaya başladım. Aksilik 6 sın da doğum vardı oda kaldı 🤦🏽♀️
Minoo01 Benim de şuam karanam devam ediyor 37. Haftadayım ama iyiyim diye 6. Gün test oldum negatif çıktım. İyi hissediyorsan 10. Gün sende test ol bence 😊
Minoo01 karantinam 2 gün önce bitti test yapmadım yani 1 gün eklem ağrısı çekmiştim tad koku yeni yeni gelmeye başladı şükür doktorum kan sulandırıcı vermedi ben yinede tedbir amaçlı günde bir bardak suya yarım limon şıktım içtim 2 gün önce doktordaydım bebeğin gelişimi vs sıkıntı cıkmadı yani
Minoo01 valla üç gün falan ağrım oldu sonra hemen ateşim çıktı :( size de çok geçmiş olsun. Her gün farklı bi belirti oluyor. Bugün de sanki boğazlarım şişti gibi hissediyorum ama ateşim yok 🤷♀️ İnşallah sağsalim atlatırız. Psikolojik olarak sürekli bebek az hareket ediyor gibi hissediyorum🥲
Minoo01 2 haftadır tat koku yok bende. 2 haftanın sonunda test verdim negatif çıktı. Acaba korona mı atlattım. Öksürük, Ateş baş ve eklem ağrısı, halsizlik bütün belirtiler var.
papatya981
Acaba her korona olanın tad koku gidiyor mu yoksa gitmeyen de var mıdır ki bende koronayim bugün 3. Günümdü gitmedi henüz koku tat falan
Minoo01
Ben henüz koronayım. Ben zaten her gün ecopirin içiyordum kan sulandirici her ihtimale karşı. Ve doktorum bu süreçte oksapar igne de vurul dedi oda kan sulandirici. Oyle yani 2 şekilde sulandirici kullanıyorum ben
zeynnn5441 yoo herkeste gitmiyor
Ogulcanmoms bende öyle düşünüyorum 🤔 daha iyi hissetmiyorum maalesef. Ama haftaya cuma cumartesi nasipse vermeyi düşünüyorum.