Ikincimelek Son 65 olduk.. sezeryan olcak bide ikinci hamileligim.. oglusumu bekliyoruz kısmetse.. moda girmelimiyim😍😁 30+6yız bgun
Ozlem2206 Ikincimelek bizde 29 ama o heycan birtek bana mı gelmiyor anlamıyorum doğum sanki hayal gibi o kadar uzak duygusuz muyum neyim anlamadım 😅
Sakinem212 Ikincimelek 23 gün kaldı doğurmak istemiyorum şubata kadar kalsın istiyorum 1 5 arası olabilir ocağın sonunda doğacak ☺️ neyse canı ne zaman isterse gelir ilk kızımda ocağın 5 doğmuştu aynı olmasn dedim aynı ayda doğum günüyle uğraşamam
Ikincimelek Annekuzusu_0 Bende inanmiyodum gelcegime zaman geciyodu.. simdi durdu sanki🤭😍 sen kac haftaliksn
Bebek9 Bizede 63 gün kaldı. Ilk gebeliğim eşim normal dogum istiyo ben ise sezeryan siz kaçıncı haftada sezeryan olacaksınız
Ikincimelek Bebek9 ben kendim sezeryan istedim ilkini..buda sezeryan olcak 38den snra bigun aliyo cnm duruma goree.. ben normale cesaret edemiyorum..
Bebek9 Ikincimelek eskiden normalden korkmuyodum ama bi kaç birşey okudum hem bebeği hem kendimi riske atmak istemiyorum herkez de normal doğuracak diye bi kural yok eşim de ikna olursa sezeryan olacam
Ikincimelek Bebek9 bizimde erkek Emir Karan olcak kismetse abimizde Yekta Aras🧿 saglikla gelsn insallh
Ikincimelek Sakinem212 Benimde şubat sonu gibi olur dedi doktor.. diger oglumda 25subat ayni opurmu bilmiym🤭😍