user124578 gamzebngaa_dmr bende iki hamilelikte de belirti olmadı hiç sadece uykum geliyordu sürekli ve saçma sapan rüyalar görüyordum ama bunu öğrenince fark ettim öncesinde yorgunum diye düşündüm 6. Haftadan sonra bulantı başladı
pims misslaviniaa 11 gün kala yaptım erken gebelik testini bende negatifti acaba erkenmiydi 🤔şimdi siz6 gün deyyince
gamzebngaa_dmr Hgmom1 eşim nöbetçi eczane bulmuş testi aldı ama araştırdım erken gebelik testleri yanlış sonuç veriyor diye ya ne yapsam acaba yarın ilk idrarla yapsam mı ?
Teusa gamzebngaa_dmr erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor bence. 3-4 gün kala bile gösterebilir. Ben tam gününde yapmıştım kapkalin bir çizgi vardı
Teusa Bende unutkanlık, baş ağrısı, kasık ağrısı olarak belirti vermişti. Ama kasık ağrısı en belirgin olanıydı. Böyle adet ağrısı gibi ama değil, tuhaftı
Kvser gamzebngaa_dmr benimde adet tarihim 6 Ocak bel ağrım karsıklarım arada ağrıyor göğüslerim ağırıyor ama akıntım yok 🥺sanırım ben gebe değilim
pims Kvser benimde belim ve kasığımda ağrı var canm bende yoktur sie düşündüm sizin gibi kendimde bakim sonuça daha 10 gün var
Kvser gamzebngaa_dmr inşallahhhhh canım rabbim benim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallahhhhh 🤲🏻
Sevtap__ gamzebngaa_dmr bendede aynı durum bar ekstra kaşıkta batmalar var ani hareketlerde 🙏🏻 Bekleyen herkesten ve senden güzel haber alırız inşallah 😊
boymomyz gamzebngaa_dmr canım ben çamaşırları balkona sereken baş dönmesi yaşamıştım hafif şekilde ve mutfak tezgahında naylon konusu alıyordum . İdrarda koku çok geliyordu . 2032 betadaymışım öğrendiğimde adetim 4 gün geçikmişti ben yeni evliyim stres sıkıntı sehir değişikliğinden olmuyor sanıyordum 🤣 göğüs ucunuz sızlıyor mu ? Oda çok büyük belirti . Ben hepsini yaşayıp olmam imkansız demiştim 2 kaset test çift cizgi çıkınca bozuk bile demiştim 😅
gamzebngaa_dmr boymomyz benim göğüs ucu değilde göğüslerim çok acıyor benimde baş dönmem koku hassasiyeti var ama regle yakın mide bulantısı oluyormuş anlamadım yarın testi yapıp haber veririm sonucunu paylaşırım sizinle
boymomyz gamzebngaa_dmr inşallah güzel haberlerle dönersin canım 🥰 koku hassasiyeti varsa bence vardır ❤️
gamzebngaa_dmr Kizlar terst yaptım çıkmadı bişey prodoctor erken gebelik testi ile yaptım bu teste güvenilmez deniliyordu ama olsaydı çıkardı bende ya 😔
Esmavoles gamzebngaa_dmr bende evliligimin 2inci senesine gircem marta. Cocuk istiyoruz bende de sizdeki gibi belirtiler var zaman zaman nasil desem kasıklarimda pit pit atlamalar oluyo elimi yumurtaligima dogru koyuyorum kesiliyo. Adette yakin goguslerimde sertlesme olurdu ama simdi sertlesme yok buyumesi disinda uclarim hassas surekli idrara cikiyorum akintilarim var adetimde 5inde beklimmi testmi yapim bilmiyorum cokda istiyorum artik bi coxugum olsun istiyorum😒
gamzebngaa_dmr Esmavoles bence bekle adetin geçsin öyle ben yaptım hayalkırıklığı yaşadım keşke bekleseydim daha 4 gün var umarım o zaman belli olur