Kbrkrt Çalışan anneler yorum istiyorum hamileyken çalışmak nasıl geçiyor çok zor mu? Ne meslekler yapıyorsunuz çalışırken ne gibi haklarımız var ? Bilgi verelim birbirimize
Haticebt Kbrkrt ben avukatım, doğumdan önceki güne kadar çalıştım. gebeliğimin son iki ayı Temmuz Ağustos olmasına rağmen ödem dahi olmadı.. ben rahatlığımı ve hafifliğimi çalışmış olmama bağlıyorum. Yoğun olduğum için kendimi dinleme fırsatım olmadı, gebelikte sorun da yaşamadım…
Mozarella Kbrkrt ozelde sosyal ogretmeniyim. Haftam 32 nefes darlığı başladı ama dayancam 3w 37 devam canim
syma33 Kbrkrt Diş hekimi asistanıyım çok yoğun ve sürekli ayaktayım ama ona rağmen çalışınca kendimi daha dinç hissediyorum bnce hamileyken çalışmak iyi oluyor
Asyaveannesi36 Kbrkrt kamu personeliyim 24.haftam da genelge ile izne ayrıldım zorunlu olarak ama 35e kadar çalışabilecek durumdaydım çok hareketliydim hiç bir hamilelik belirtim de yoktu kusma,ağrım felan evde daraldım o sürede 🤦🏻♀️ Şimdi 38.haftamız olucak az zamanımız kaldı 💜
Kbrkrt Haticebt maşallah canım😊 ben henüz doktora gitmedim 5+2 hesabıma göre. Benim 2 yaşında kızım var 2 aydır işe başlamıştım ki sürpriz oldu. Uzun zamandır çalışmıyordum acaba zorlanırmıyım diye düşünüyorum ama çocuğu kreşten alıp evde otursam daha fazla zorlanırım diye de düşünüyorum 😬Umarım benim hamileliğimde kolay geçer. Doğum yaptın mı peki
Smfth Ben özelde öğretmenim. Şuan 30. Haftadayim. 32.haftada izne ayrılma hakkımiz var. 32.haftaya kadar çalışırsak rapor ücreti alabiliyoruz. Hamileyken çalışmak zorluyor açıkçası ama biraz dayanmak lazım. 🙂
Mozarella Smfth aa bende. Somestra kadar devam edemez misin uzatirdin raporunu:) doğum sonrasına . Kac dersin var cnm beni zorlamaya başladı ama dayaniyorum
Smfth Mozarella aslında öyle planlıyordum ama erken doğum riskim çıktı malesef. 43 saat dersim var etütler ve ek dersler hariç. Ayakta durmaktan kaynaklı genital bölgemde de fıtık çıktı o yüzden 32 de ayrılmaya karar verdim. Sizin nasıl gidiyor, zorlanıyor musunuz 🙂
Mozarella Smfth oo dersin de cokmus. Benim nöbetleri aldılar dersimi de 11 e indirdiler kaldım canim yoksa dayanamazdim. Raporu uzattım o yüzden. Ama nefes darlığı başladı ve covid korkutuyor:(
Aysee_35 Kbrkrt ben öğretmenim mebde. Ama daha fazla calışamadım ders anlatıyorum sürekli ayaktayım bel agrıları vs derken ayrıldım 24.haftads. Şimdi 32.haftamdayım doğum iznine ayrıldım. Çalışabilene helal olsun
Poyrazinannesi003 Aysee_35 cnm bende garson olarak çalışıyorum da 32 den önce alabiliyor muyuz raporu
Taze-annee Aysee_35 merhaba hocam bir şey soracak istiyorum bende MEBde öğretmenim izne ayrılınca maaşımızda bir kesinti oluyor mu acaba ? Birde maaşı SGK dan toplu alıyoruz diye okudum bir yerde öyle mi ? Yoksa her ay banka hesabımıza yatmaya devam ediyor mu ? İzine ayrılmadım henüz merak ediyorum hocam sizin nasıl oluyor ?
Smfth Mozarella idaremiz oldukça anlayisliymis, şanslısınız. Hamileyken aktif olmak güzel çalışmaya devam etmek güzel olurdu ama bebise de kendimize de eziyet etmeye gerek yok. Enerjiye çok ihtiyacımız olacak. Nefes egzersizleri yapmayı ihmal etmeyin🙂 sağlıcakla bebeislerimizi kucağınıza akiriz inşallah
Kubra_597 Kbrkrt Merhaba bende hastanede sosyal hizmet uzmanıyım. Daha benim bebiş çok minnoş 10 haftalık bu aralar tiroidim yüksek çıktı ondan galiba biraz yorgun hissediyorum. 24. Haftada pandemi devam ederse idari izinli sarılacağım. Uzun bir yol var önümüzde. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun 😊
Haticebt Kbrkrt kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum.. 1 Eylül’de geldi güzel kızım dünyaya çok şükür.. hamileyken sürekli evde yorulmaktansa iş yerinde yorulmak daha iyi sanırım 🙈
sumeyye-5 Ben öğretmenim . 37 haftaya kadar çalıştım . Daha yeni çarşamba günü ayrıldım. İyi ki çalışmışım diyorum . Son 2 hafta biraz yordu . Ama hareketli olmak iyi geliyordu . Şimdi de bol bol dinleniyorum . Daha önce ayrılsaydım sürekli uyuyacakmışım onu farkettim
busraozgun sumeyye-5 Bende sizinle aynı şekilde 37. haftamı bitirdim ve çarşamba günü ayrıldım izne 🥰 her kelimenize katılıyorum. İyi ki çalışmışım yoksa sürekli uyuyacakmışım evde 🤦🏼♀️
Hosgeldinbebek Kbrkrt diş hekimiyim, 30 hafta bitti hala çalışıyorum. Biraz göbüşten yaklaşmak zor oluyor hastalara ama çözüyorum bi şekilde 😁 özellikle çalışıyorum inşallah 37ye kadar devam edeceğim, evde durup kendimi dinlemek istemiyorum hareket olsun, 💃