Mii Kızlar sezeryana jilet kullanarak giden oldumu ağda yapmadan ben ağda kullanamıyorum jiletle gitsem sıkıntı olur mu sizce
merakliblog Mii sorun olmaz ya Allah korusun bazen acik bişey oluyor temizlenemeden bile gidiyorsun. Eğer venüs mor olan varsa o baya pürüzsüz alıyor ağda gibi aklında olsun
Sude-96 Mii olur tabii ki şu an onu yapabiliyorsanız neden olmasın zaten alt tarafta detaylı bir iş yok yani ama Venüs’ün jiletleri var aşağıda bir arkadaşta yazmış gerçekten ağda gibi alıyor Çok zor jilet vururum ben ama vurduğum zamanda onu kullanıyorum
Aysegul9371 Mii bende öyle gideceğim canım ağda yapmak yaptırmak canımı yakıyor son zamanlarda jilete başladım bende
Elizbsra01_ Ya bende şu an bebegin eşi aşağıda 21+4 haftalık agdaya gideceğim gün öğrendim eşinin aşağıda oldugunu agda falan yaptıramam zaten yasak şu an acaba tüy kısaltıcıyla yani erkek berberlernde kullanılarçn makinayla alsam kalınlaşır mı merak ediyorum jilete vurmak istemiyorum 😕😔 Sina hunilimom Sude-96 merakliblog
Feyzanne merakliblog ay ondan aldım da onun ucundaki sabun gibi şey ne biliyor musunuz aslında memnun kaldım ama böyle sümüksü bi yapısı var merak ediyordum iyi denk geldi 😂
poyrazinannesi3547 bende bu hafta spinal sezaryen olcam ağda yapmadım jilet kullanıcam ama çekiniyorumda sonda takarken tek bi kışımı oluyo acaba
harikaanne Mii nasıl jilet kullanıyorsunuz görmeden ? Ben ağdaya gitmek istiyorum göremiyorum korkuyorum bi yerimi kesicem🤣🤣
poyrazinannesi3547 sibellademm sezaryen de takıyorlar bazen uyuşukken bazen uyuşturmadan ben devlete gdyorum inşallah uyuşturp takarlar ondan korkuyorum ya
Sude-96 Elizbsra01_ Ay ben oraya onu hayatta vuramam kapar orayı yumuşak bir bölge bence yapmayın epilasyon aleti bahsettiğiniz şey kadınlar için olanı ben koltuk altıma alıyordum eskiden birkaç kere koltuk altımı bile kaptırdım 🥲
merakliblog Elizbsra01_ valla bana lazerdeki kız jiletle alırsan bişey olmaz ağdayla köklerini beslersin demişti. O makine sıfır yapmayabilir o bölge düz değil ya
Elizbsra01_ Sina Özel bölgeyi de onla alsam sıkıntı olur mu acaba ya çok kararsızım hiç kullanmadım ama şu an mecbur bi çözüm bulmam lazım 🥺
Elizbsra01_ Sude-96 normal kullanılan epilasyon değil ona cesaret edemem zaten 😂 kız şu eşlerimiz sakallarını falan düzeltiyor ya traş makinası onu diyorum
Elizbsra01_ merakliblog ya şu an sıfır yapmasa da önemli değil benim için o kadar yasagım bitene kadar en azından onunla idare edeyim diyorum
Sude-96 Elizbsra01_ Ay bilmiyorum oda bir tuhaf çıkarır ben sana bir şey söyliyim mi kaç yıllık tecrübelerimden yola çıkarak Venüs’ün sarı yada mor jiletini al gerçekten mis gibi oluyor riske atma