annesinin_beybisi Melisssssss negatif canım ama garip bir test sanki biri daksille beyaz bir çizgi çizmiş gibi duruyor
umayben Melisssssss hayalet çizgi var canım eğer 5-10 dk da çıkan sonuç buysa hamilesin büyük ihtimal 🤩
Melisssssss 2609nrgl ya canım benim bi pozitif gördüm bi negatif bi dedim buraya atayım bakalım adetime var biraz o zaman gelsin bida deniycem
mmihri Resimden yansımamı yapıyor yoksa orda beyaz bi çizgi mi var anlaşılmıyor. Bence de 2 gün sonra tekrarlaman iyi olur. Bildiğim kadarıyla bu erken gebelik testi yada dayanabilirsen biraz adetinin geçmesini beklemen daha net olur.
bsraoztrk2 Benimde testim bu şekildeydi çok çok silikti şimdi 8+4 olduk ☺️ anca ışıkta belli oluyordu şimdi kan versen ancak 20 - 50 hcg çıkar 4 gün falan bekle acil bir durum yoksa kan tahlili için
annesinin_beybisi Melisssssss aaa ben posttaki teste bakmıştım yorumdakinde gebelik var gibi duruyor 🤗
cihandurumerve Melisssssss çift çizgi var benimde böyleydi isterseniz atabilirim 🥰 14. Haftaya giricem gebesiniz bence