Ksksksk7372 basakerdvn geçer en kısa zamanda inşallah canım bende sadece tıkanıyor rahat nefes alamıyorum ☺️
Jiamomss fatima1 ya ben 11 haftalığım bel diz agrim dış agrim var agri kesici içsem ne içebilirim varmi bilginiz uyuyamıyorum eklem Agrisindan
fatima1 Jiamomss canım bel ve eklem bilmiyorum doktoruna mutlaka danış. Ama diş ağrısı da normal demişti doktor bebeğine vitamin ve proteinlerin gittiği için diş ağrısı cok yapar
Jiamomss SemanurAs bel ağrısı için ilaç kullandınız mi acaba dişim Belim dizim Kemiklerim Agriyor 11+4 benim
SemanurAs Jiamomss kullandığım ilaçlar magnezyum , ferrum , vitamind3 , balık yağı başka bir şey vermedi. Çok geçmiş olsun size de
fatima1 Burcukorkmazkaya bende cok iştahsızım maalesef. 3 4 kere ultrasona girdik hep yüzüstü yatıyordu bu yüzden cinsiyeti öğrenemedik :(
fatima1 Ksksksk7372 benim olmuyordu ama son birkaç gündür hissediyorum sürekli ağzımdan nefes alıp veriyorum cok zararlı
fatima1 Dilaraa_16 ah keşke benimki de böyle tahmin edilebilseydi. Bizim minnoş yüzüstü yattığı için tahminde bile bulunamıyorlar 😂 fazla utangaç
fatima1 Dilaraa_16 ben hamile olduğumu bile hissetmiyorken bu hafta epey yorgun hissediyorum hiç bişi yapasım yok mutfa bile gidemiyorum
Dilaraa_16 fatima1 hiç yapasın olmasa bile biraz uzan biraz kalk hareket olsun ayakların bile şişer son aylarda daha çok zorlanırsın benim ilk gebeliğim ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum kalıcı kilolar doğumdan sonra bizi üzmemeli 😊🙏
zynptnc fatima1 özellikle ilaç falan kullanmadım , bı kaç şey önerdiler onları bile yapacak mecalim yoktu ben 15 gün mücadele ettim kendiliğinden geçene kadar
fatima1 Tubatuba25 ah bu bebekler doğmadan neler cektiriyorlar. Bende üst üste 2 gün gittim cinsiyet için göstermedi :(
fatima1 Eda_65 bende hep bu göbek nasıl şişicek diye aynada söylemiyordum 😂 bu hafta cıktı Bi anda minnoş duduyor
fatima1 Burcukorkmazkaya ya o biraz da anneye bağlı. Kiminin iç karnı varmış onlarınki geç belli olurmus. Çünkü önce o iç karnı büyür
fatima1 ayvazece07 gözünüz aydın öğrenmişsizniz siz cinsiyeti biz hala bekliyoruz bizim minikin nazlarını çekiyoruz 😂