Hiramira3 Ve yeni yıla girerken öğrenmiş olduğum mutluluk isteyen herkese öncelikle sağlıkla inş nasip olur sanırım çok çok yeni sonuç 26,3 çıktı çok mu düşük 🤔
Mervepera Hiramira3 düşük değil canım bende öyle öğrendim hatta daha düşüktü şuan 24+4 um ona takma bu kadar 😋 artarsa no sıkıntı hayırlı olsun 😘
incisu Hiramira3 herkeste sonuç farklı çıkar canım hayırlı olsun bende 17 değerle öğrenmiştim aynı senin gibi çok mu düşük sürekli araştırıyordum başta merak etme iki günde düzenli kan ver artacaktır
Azra_Mom Hiramira3 hayırlı olsun canım betan düşük değil ben 6 iken öğrenmiştim önemli olan 2 günde 2 katına çıkması
Hiramira3 Betulmtn çok teşekkür ederim evet ben geçen senede yeni yılda öğrenmiştim hamile olduğumu 27nci haftada erken doğum yaptım kızım üç gün yaşadı vefat etti şimdi doktor aralıkta deneyebilirsin dedi ve ilk denemede şükürler olsun 🤲
Simge34 Mervepera bebeginizi beta hcg kacla gordunuz ve hamilesnz daha bilinclisinzidr size birseybsormak isdiyorum kasiklarnzda dokdorlsrim ultrasinla tam rahminizi bukup bakdigi yerde bole arada bir reglimck gbi agri batma sanci olmasi normalmi
Hiramira3 Mervepera ilk gebeliğim de yaşadığım sıkıntılardan dolayı şuan herşeye daha takılır oldum ilk sefer sonucu çok yüksekle öğrenmiştim ama içime su serptin çok teşekkür ederim inş sağlıkla kavuşursunuz 🤲❣️
beren1901 Hiramira3 başın sağolsun canım bende Ocak ayında kaybettim kızımı 28 haftalık doğmuştu 2 buçuk ay yaşadı.şimdi 30 haftalık hamileyim.umudunu kaybetme hayırlısıyla sağsalim gelsin inşallah
Mervepera Hiramira3 takılma canım iyi düşün iyi olsun kötüyü çekme derler 🥰 sende sağlıcakla kucağına al insallahhh yeni yılda 🥰😘
Hiramira3 incisu hepimizin bu içindeki işte korkulardan kaynaklı hep bir araştırma durumumuz var inş sağlıkla kavuşuruz 🤲
gamzeeyzc Hiramira3 hayır canım normal ben öğrendiğimde 8,48 di şimdi sekiz haftalık olduk bile daha küçük olduğu için öyledir sonucun
gamzeeyzc Hiramira3 evet canım 3 haftalık falandı değerim çok yeniydi sonrasındada hiç tekrar kan vermedim 5. Haftada keseyi gördük 6. Haftasındada kalp atışını duyduk hiç endişe etme güzel haberler seninle olsun 🙏🙏🙏
Hiramira3 beren1901 Rabbim hepimize sabır versin inş sen neden kaybetmiştin seninde başın sağ olsun ve hayırlı olsun inş busefer sağlıkla kucağımıza alırız cinsiyeti ne oldu 🤗🌸
beren1901 Hiramira3 ilk bebeğim kızdı.hamileliğim sorunlu gidiyodu kanamalarım flan vardı suyum erken geldi o yüzden erken doğum yaptım.şimdi oğlum olcak nasipse 🥰