Gzm23 Kızlar 23+4 haftalık hamileyim Göbeğim Hiç Çıkmadı 49 kilo ile hamile kaldım birde zayıfım bunun etkisi var mıdır?
MerveeD Gzm23 aslında zayıfların karnı daha cok belli oluyor ama cok normal bende 20 haftalıgım cok az bellı doktora sordum pazartesi gunu 6. Aydan sonra birden karın şişeye baslar karın içiniz geniş ise cok bellı olmaz dedi bıde İlk gebelikte gobusler küçük oluyormus kişiden kişiyede degısıyor bu durum tabı
Busra2013 Gzm23 30+3 hafta hamıleyım karnım yok bende aynı 49 basladım 68 kılo oldım faydasız😂😂ıc karnımız genıs🥰
YeninesilAnne Gzm23 benim ikinci hamilelik olmasına rağmen hala yok denecek kadar küçük. 21+6 dayız. İlk hamileliğimde de böyleydi. Kocaman göbüşlere çok özeniyodum hep 😂🤭
Busra2013 Gzm23 yanı var hıc yok degıl ama hanı 30 haftaya gıre az https://www.hizliresim.com/llkzyoe
Gzm23 YeninesilAnne Aaaa senin ki tuhaf kız benlm ilk gebeliğim çok özeniyorum bir an önce çıksın diyorum senin ki genetik Galiba 😂
beren1901 Gzm23 48 kiloyla hamile kaldım şuan 30 haftalık olduk hamile olduğum son 1 aydır belli oluyo daha 😄
user124578 Gzm23 iç karnınız geniştir benimde 27 haftadan sonra tam anlamıyla çıkmaya başlamıştı onun öncesinde de 23 24 ten sonra sanki çok yemişim gibi görünüyordu dar giydiysem okadarcıktı yani zaten doğuma giderken de aşırı karnım yoktu suan 17 haftalık olduk normalde ikincide çabuk çıkar derler ki ilki ile arasında 12 ay var yakın bir süreç ama yinede daha çıkmadı bunda da yani yapı meselesi bu karın çıkma işi benimle aynı haftada olan biri sürekli bana senin niye karnın çıkmıyor derdi doğum zamanında onun karnı daha büyüktü zaten
user124578 user124578 bu arada kilo konusuna gelince ben zayıfta değildim 62 ile hamile kalmıştım suan 68 kiloyum o halde karnım yok dediğim gibi iç karın önemli
Kubrailkan Benimde 23.haftaya giricez yok 😅 ama artık yavaş yavaş uzun zamandır görmeyenler belli olmaya başlamış diyorlar çok seviniyorum 😅🙊 doktorum boşver gelişimi güzel göbeğin çıkmasın rahat edersin demişti 😬😬
user124578 Gzm23  bu fotoğraftan bir ay sonra doğum yaptım canım 30 haftadan sonra hamile denebilecek kadar çıkmıştı karnım
user124578 Gzm23  burda tam senin kadar hamileydim bende
Nbht28 Gzm23 bende 45 kilo ile hamile kaldim şimdi 34 haftaligiz 61 kiloyum bende senin gibi diyodum .merak etme 7 ve ,8, ayda agirlasacaksin bn bildiğin davul gibi oldum yada alışkın olmadığım kilolar olduğu için zorlanıyorum artık bu aylarda☺️