Yaprakserkann ilknrkz21 sordum yanılmalar olabılıyor dedı herkez erkek senın bebeğın karnın sıvrı dedı ben ısrrala doktordan ıyımı bılıceksınız dedım sonra bır baktıkkı erkekmiş kendını cok bellı edıyo zaten karnım sıvrı basket topu gbı 🙂🙈
ilknrkz21 Yaprakserkann yaa Al bendende o kadar herkez banada diyor ama işte doktorlar kız dedi ee 17 haftada cinsiyetini bilmiyorum dediğimde inanmazlar
Yaprakserkann ilknrkz21 kendını göstermedı dersın cnm ayrıntılı ultrasyonda kesınlesır cınsıyetı hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda
AyseFahriYalcn Fulden bebeği 8aylik oldu ilk zamanlar pembe pembe giydi mecbur herşey kız bebeğe göre alındı farklı farklı doktorlardan gitmiş 9ay kız derken erkek oldu 🤔
tomurcukannesi ilknrkz21 detaylıda renkli görene kadar bekleyin derim☺️ Yada ara renk şeyler alın beyaz yeşil kırmızı turuncu gibi☺️
Oznurboluzun Bende 16+4 ken doktorum kız dedi ama çevremdeki herkes ama herkes erkek diyor bende alışveriş yapmak istiyorum ama biraz daha bekliycem mecbur cevremdekiler kafami karistirdi annemler başka özele götürecek şuan 17 haftaligim degisebikirde degismeyebikirde
Seymamurduk AyseFahriYalcn tam tersi kardeşime de Doğuma kadar erkek dediler. Hatta doktor çok eski bilindik bi doktordu doğdu kız oldu 🙄
EmineIsbilir Seymamurduk erkeğin değiştiğini hiç duymamıştım :) genel de kızlar yanlış görünüyor ama inş benim kimde değişmez 😂
AyseFahriYalcn Ozgurluk valla onlarda hiç kız yoktu bütün gelinlerde ikişer erkek vardı çok sevindiler kız diye hiç öyle bı his olmamış ama doğumdan sonra baya bı saat şokta n çıkamamışlar
visnelibrownie EsraKaraku tam aksine erkeklerin cinsel organları yapısı vs daha erken oluşurmuş kız çocuklarının ki geç oluşurmuş
EsraKaraku visnelibrownie bana doktorum öyle söyledi erkeklerin organı geç oluşur dedi ondan yanıltmıştır bizi dedi
GGkaya3435 ilknrkz21 cinsiyet değişmez doktorlar yanlış görür veya görememişlerdir.Cinsiyetinin ne olacağı en baştan belli zaten.Teyzeme hep kız dediler doğumda doğurduğu an öğrendi erkek olduğunu.
ilknrkz21 GGkaya3435 ee nasıl görünmüyor onu anlamadım neyse hayırlısı diyelim inş hayırlısı olur gönlümüzdeki. Ben hep gittim saklıyor dedi sonrada kız dedi
Gulsennrgz Ben 3 kere kiz dedi doktorum 1 kerede farklı bir doktor dedi sanciyla gidince cinsiyetini öğrendinmi diye kiz diyor doktorum dedim sizde mi gördünüz dedim evet kiz dedi toplamda 4 defa kiz dendi SIMD yazıları okuyunca panikledim çünkü kizima bir suru eşya aldım 😂😂😂 çarşamba da detaylı var kokruttunjz beni ya degisirseee