Kızlar bugün idrar yolu enfeksiyonum olduğu için hastaneye yatırdılar 1 hafta yatarsın en az dediler enfeksiyondan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin hastaneden bian önce çıkmak istiyorum
İdrar yolu enfeksiyonu
ilayddaozturkk hamile kalmadan önce bendede vardı cannım bol su iç ben öyle atlattım
Nurgcr99 şuan 11 haftalık gebeyim sürekli su da içiyorum aslında napcagimi bilmiyorum
ilayddaozturkk çok geçmiş olsun sizin baya yüksek o zaman bol su iç dedi doktorum bende de var bir de ilaç verdi bir de dut kurusu suyu kaynatıp için Bi danışın doktorunuza
ilayddaozturkk benimde var canım 1 kutu antibiyotik içtim geçmedi şimdi gene içiyorum. Seni niye hastaneye yatırdılar ki? Doğum yolunda birşey mi var yada lekelenme falan
Sssna hayır sadece çok yoğun enfeksiyonun var dedi ve yatış verdi evde tedavi görsem ilaç kullansam dedim gözlem altında tutulman lazım dedi
Gamzeates Gözlem altında tutulmam lazımmış ne zaman enfeksiyonum biterse o zaman çıkabilirmişim
ilayddaozturkk benim 24. Hafta seninki daha küçük ya belki o yüzdendir canım. İçini ferah tut Allah şifa versin 🤲
ilayddaozturkk enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız çok geçmiş olsun
Cyln_1 idrarda çıktı
ilayddaozturkk 6. Ay gelmeden enfeksiyonun çözülmesi gerekiyor ne kullanın derlerse kullanın sonra erken dogum riskiniz olur Allah korusun 6. Ay ve öncesinde ayakta duramaz hale gelirsiniz bana öyle oldu. 34. Haftayı zor bekliyor bebiş. Ama olay sadece erken dogması da değil doğarken enfeksiyon bebeğe geçebiliyor.Ayrıca enfeksiyon şeker riskini hemen artırıyor. Bir an önce tedbir almışlar sanslısınız.
Geçmiş olsun bol su için inşaallah hemen atlatrsınız
Bol su iç canım bıde ılık suyun ıcıne elme sırkesı karıstırıp yıka hoc bıseyın kalmaz allahın ıznıyle