Kızlar bugün idrar yolu enfeksiyonum olduğu için hastaneye yatırdılar 1 hafta yatarsın en az dediler enfeksiyondan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin hastaneden bian önce çıkmak istiyorum

ilayddaozturkk çok geçmiş olsun sizin baya yüksek o zaman bol su iç dedi doktorum bende de var bir de ilaç verdi bir de dut kurusu suyu kaynatıp için Bi danışın doktorunuza

ilayddaozturkk benimde var canım 1 kutu antibiyotik içtim geçmedi şimdi gene içiyorum. Seni niye hastaneye yatırdılar ki? Doğum yolunda birşey mi var yada lekelenme falan

Sssna hayır sadece çok yoğun enfeksiyonun var dedi ve yatış verdi evde tedavi görsem ilaç kullansam dedim gözlem altında tutulman lazım dedi

Gamzeates Gözlem altında tutulmam lazımmış ne zaman enfeksiyonum biterse o zaman çıkabilirmişim

ilayddaozturkk benim 24. Hafta seninki daha küçük ya belki o yüzdendir canım. İçini ferah tut Allah şifa versin 🤲

ilayddaozturkk 6. Ay gelmeden enfeksiyonun çözülmesi gerekiyor ne kullanın derlerse kullanın sonra erken dogum riskiniz olur Allah korusun 6. Ay ve öncesinde ayakta duramaz hale gelirsiniz bana öyle oldu. 34. Haftayı zor bekliyor bebiş. Ama olay sadece erken dogması da değil doğarken enfeksiyon bebeğe geçebiliyor.Ayrıca enfeksiyon şeker riskini hemen artırıyor. Bir an önce tedbir almışlar sanslısınız.

Aynur47 aksef 500, piyeloseptyl 50 mg sabah akşam

Bol su iç canım bıde ılık suyun ıcıne elme sırkesı karıstırıp yıka hoc bıseyın kalmaz allahın ıznıyle