CinyurunAnnesi Poyrazin_annesi aynen gebelikte oluyor biliyorum testimi de yaptırdım ama hiç bir problem çıkmadı suyu içinde normal deniliyor
CinyurunAnnesi Elifgoktug1 gittiğim doktorda ultrason ölçümlerinde bir sıkıntı yaşanmıyormuş yakın çevremde giden tanıdıklarım var ultrasonda neyse doğum yaptıklarında da aynı çıkmış
Elifgoktug1 CinyurunAnnesi bizede öyle dediler ama amniyon sıvısı yanıltıyor maalesef ama dediğim gibi iri değil haftasi ile gayet uyumlu
Poyrazin_annesi CinyurunAnnesi Bana 8 mart dedı ama ultrason kagıdında 4 mart yazıo bn bu işten bısı anlmdm 😂 ztn sezeryan olcam kesın şubat yani
CinyurunAnnesi Poyrazin_annesi ay valla bende anlamadım yaaa ben hep normal diyordum doktor sezeryan olabilir dedi ne yapacağım bilmiyorum ama zorlamayı düşünüyorum normali olmazsa sezeryan dicem doktora gidince de konuşacam sonuna kadar gittiği yere kadar 🤷♀️
Busrabaksii CinyurunAnnesi 28+1 de benim 1143 gram 36.5 cm di. Bizim biraz minyon olcak doktor kendisi söyledi ona göre alışveriş yapın dedi hatta 😍
Elifgoktug1 Poyrazin_annesi anladım şöyle soyliyim fl de yazan sayı ile 7 yi carpiyorsunuz boyu çıkıyor doktorum öyle demişti bana😊