Kayseri anneyimmm42 merhaba canim ben 10 gun sonra hamile oldugunu ogrendim . 1 hafta sonra da keseyi gormeye gittik. Gittigimiz de 4 haftalikti
Sevdenurr96 anneyimmm42 9.gun kanda öğrendim Dr 20 gün sonra gel dedi hem kese hemde kalp atışı duyalım dedi çok şükür ikisini de gördük :)
Carriebradshow anneyimmm42 beta değerim 1000 olduktan sonra kan testini bıraktırdı doktorum. 10 gün sonra çağırdı kontrole. O zaman keseyi gördük.
myram1 anneyimmm42 cnm pozitif i görünce 8.haftada gittim ben doktorum öyle yapalım hem kallp atışını duyarız iki iki heyecan yapma dedi ilk zman fazla sık gitme çok yoruyor insanı
anneyimmm42 Kayseri merhaba canım :) bende 10. Günde öğrendim hamile olduğumu doktorum 15 gün sonra ultrason bakıcaz dedi
Kayseri anneyimmm42 hayir canim bi belirtim yok suan 7. Haftadayiz bende belirti bekliyirum ama hicbirsey yok😀
dilaraulusoy Kayseri ben tüp bebekle 15 haftalık hamileyim 8 den sonra başladı bende mide vs ama bu haftalarda da kasık ve karın ağrılarım başladı bebek büyüdükçe
Ikizgebe2 12.gunde kan verdim direkt dr haber vericem dedi sonuç çıkınca, eşimi aramış ben de eşimden öğrendim hamile oldugumu
anneyimmm42 Ikizgebe2 benimde 10 . Gün 800 iki gün sonra 2000 oldu . Doktorum 15 gün sonra ultrason bakıcaz dedi
anneyimmm42 Sevdenurr96 maşallah şu an bende senin gibi 20 gün sonrayı bekliyorum heyecanla bebeğimin kalp atışını duymak için . Belirtilerin var mıydı canım
Ikizgebe2 anneyimmm42 masallah çok iyi ikiz olabilir de, bende 10 gün sonra kese Bi 10 gün sonra da kalp atışı duyduk , Allah sağlıkla nasip etsin
Sevdenurr96 anneyimmm42 Bende üşüme vardı kasık ağrısı vardı kalp atışını duyduk iki gün sonra bulantilarim başladı hâlâ da devam ediyor İnşallah sende duyarsın canım hayırlısıyla belirti de arama pozitifi görmüşsün rahat ol:)
anneyimmm42 Sevdenurr96 çok şükür canım pozitifi gördük Rabbimin izniyle ☺️ hayırlısı ile kalp atışını duyucaz inşallah 👶
anneyimmm42 Ikizgebe2 hayırlısı ile 15 gün sonra belli olacak canım ☺️ rabbim herkese nasip etsin inşallah
Kayseri Ikizgebe2 merhabalar benim 4. Hafta da ki degerim 10. Bin Uzeriydi domtor ikiz olma ihtimali var dedi. Sizin kacti degeriniz o haftalarda
anneyimmm42 Deletedmom2265 maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah 👶belirtileriniz var mıydı canım
Carriebradshow anneyimmm42 hayırlı olsun miniğiniz sımsıkı tutunsun size 🥰 6. Haftada hem kalp atışı hem kese görünüyor genelde. Benim 5. Haftada kese göründü kalp atışı da görünüyordu ama duyulmamıştı 3-4 gün sonra çağırdı 6. Haftamda duyuldu. 7. Haftada doktorum kontrole çağırdığında süpriz oldu benim minikler iki taneymiş 🥰 onunda kalp atışını duyduk 7.haftada