Smile Kızlarrrrrrrr Şafak 20 aslında 27 ama 20 sezaryen olduğu için öyle düşünüyorum 😆 sizlerde durumlar ne 🥰
Tughanalpinannesii_ Smile bu akşam yatısim var suni ile normal doğum başlatılacak enerji toplamam için uyumam lazım ama heyecandan stresten uyuyamıyorum 🤢
Meleekk Smile ne çabuk geçti zaman yaaa 🥺 daha dün kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik. Minicik bir kalp atıodu. Şimdi gelmek üzere 🥺🥺 bizim şafak 15 🙈
Asilikra Smile benımde 10 sezeryan yanı bugun netlesıcek anestezi doktoruyla gorusucem son gunlerımız artık🤦🏼♀️😍
Ogulcanmoms Smile Benim de 20 am sezaryen olacağım için 13 😬 Hiç geçmicek günler diyordum ama su gibi geçiyor ya daha dün hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim 🙃 Sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah 🙏
elaweannesi Smile bende Ocak 15 kontrol çatı muayenesi nst falan uygun olursa Şubat 1 7 arası bi gün normal olacak yoksada Ocak 20 Sezeryan heyecan dorukta
Merveee__1990 Smile şafağa 9 gün kaldı 10 ocak pazartesi sezeryan olacağım inşallah bebesime kovuşacam 🥰🥰🥰
Dmlkdr Smile vallahi geldi son 10 gün içim korku heycan endişe herşeyle kaplı Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin🤲🏻Kum döküyorum 3 gündür ağrıdan kıvrandım resmen doğumu bebeğiunutturdu😞
Dmlkdr Smile Ayy Rabbim korusun inşaAllah öyle birşey olmaz nst de gelmeye niyeti yok dedi hemşire zamanında ben düzelince gelsin🤲🏻Güzel duanız için teşekkür ederim🌸
kelebekimm Smile Ssvd için bir aksilik olmazsa normal doğumu bekliyorum. Yoksa 22 Ocak ta yani 22 gün sonra sezeryan olabilirim.