Ysmn311111 Azizinannesi2 ayy hiçte unutmazmış beni😍 yeni yıl hepimize sağlık hızur getirsin inşallah eşinizle cocugunzla en iyi yılınız olsun bende sizi çok seviyorum ya😍
Azizinannesi2 Ysmn311111 Amin hepimiz ailemizle sağlıkla huzurla girelim inşallah 😍😂❤️❤️ seni unutamam ki 🤷🏼♀️🤷🏼♀️😘😘
Acemianne__ Azizinannesi2 Bu sene bütün isteklerimizin dualarımızın gerçek olduğu hep mutlu olduğumuz bebişli bir yıl olsunnn 🥰🥰🥰
Azizinannesi2 Azizinannesi2 canım seni ne kadar aradım @Armess_loya Sende iyiki varsın bu seneyi senle birlikte girmek çok güzel ❤️❤️❤️❤️
Armess_loya Azizinannesi2 ayyy canım benim çok mutlu oldum sende iyi ki varsın forum arkadaşlarım kardeşlerim bende çok seviyorum sizleri💓💓💓🤗🧿👍
Durubebegim Azizinannesi2 bende seni çok sevdim iyiki tanıdım seni yüz yüze görüşemesekte böyle bir platformda iyiki tanıdım dediklerimdensin yeni yıl sana ailene ve sevdiklerine sağlık şans uğur getirsin inşallah bebeğim sevdiklerinle hep bir arada ol inşallah🥰🥰🥰😍🥰😍
Azizinannesi2 Durubebegim Amin inşallah canım 🙏🙏🙏❤️🌼🌼 sende ailenle mutlu huzeli bir yıl geçirmeniz dileğiyle inşallah bu yeni yıla duru bebekte gelir inşallah , 🙏❤️❤️
Burcu0707 2022 saglikli mutlu bir yil olsun insallah😍 anne adaylarida yavrularina 2022 kavussun bizim yeni yil hediyemiz bebegimiz oldu supriz geldi hosgeldin yavrum isteyen herkeze nasip olsun♥️🤲
Seymaben denizin_annesii ayy ne kadar minnos icten bir mesaj seni yerim yavvv😍😍😍sanada mutlu yillar kuzum iyiki varsin iyiki tanimisim bende seni 😍😍😍😍ayrıca bütün annelere anne adaylarina bebis bekleyen butun herkese aileleriyle birlikde oncelikle saglikli mutlu huzur dolu bir yıl olsun inşallah 🎉🎉🎉🎉🎉hep gulelim.agliycaksakta mutlulukdan aglayalim birlikte 🎉🎉🎉