Cnrmom HappyMom Sevgili HappyMom uygulaması ve sevgili anneler 🌸 2022 yılı çok güzel geçsin inşallah. Sağlıklı sıhaatli mutlu huzurlu yuvamızdan ve evimizden bereket eksin olmasın inşallah 🙏🏻 Hoşgel güzel gel 2022 🎉🎉🎉🎉
Haticemurat08 Merhaba arkadaşlar ben yeni transfer oldum.2gun oldu . Bu sabah rahmim çıkacak mis gibi attı normalmi bu
esrasaluvan HappyMom Yeni yıla iki kişilik aile olrk giricez Allah’ın izniyle 3 kişi cikicaz. Bu yıl tüm anne adaylarının yılı olsun. Anne olmak isteyen herkese rabbim yeni yılda nasip etsin.
Nazmiye42 Herkese yeni yıl mutluluk huzur sağlık ve bebisler getirsin hamile onlanlar sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alsın çocuğu olmayanlar bu yeni yıl onlara bebişler versin herkese mutlu yıllar..🎉🎉⛄⛄
July Saglikli savaşsiz adaletli bi dunyaya bebişlerimizle insallah girecegimiz bir yil degil bir ömür böyle gecirecegimiz yillar olsun insallahhh🤲
denizin_annesii Bütün happy mom ailesi ne bütün herkese mutlu huzurlu bir yıl sağlıklı nice yıllara inşallah 🤲 hayırlısı ile bu yılın bize mutluluk getirmesi dileğiyle mutlu yıllar dilerim ❤️🥰🤲😘 burda çok güzel arkadaşlar edindim yanlızım ve çok sıkıcı bir dönem deydim bu uygulama sayesinde çok güzel vakit geçirdim günü geldi birlikte üzüldük günü geldi hiç bilmdigim bir sürü güzel bilgi edindim muhabbet sohbet etik birlikte hepinizi çok seviyorum 🤗💃 @Azizinannesi2 @Aag06 @Bebiscann @Seymaben @dakpinar- @alparslanannesii1661 @UmutsuzPolyanna şimdilik bunlar geliyor aklıma ve daha bir sürü arkadaş edindim iyikide edindim hepinize mutlu yıllar dilerim ❤️🥰🤲
Azizinannesi2 denizin_annesii Yaa canımın ici sende burada iyiki tanıdığım kişilerde son iyiki varsın birlikte sağlıkla huzurla yeni senelere inşallah ❤️❤️❤️
Seymaben denizin_annesii ayy ne kadar minnos icten bir mesaj seni yerim yavvv😍😍😍sanada mutlu yillar kuzum iyiki varsin iyiki tanimisim bende seni 😍😍😍😍ayrıca bütün annelere anne adaylarina bebis bekleyen butun herkese aileleriyle birlikde oncelikle saglikli mutlu huzur dolu bir yıl olsun inşallah 🎉🎉🎉🎉🎉hep gulelim.agliycaksakta mutlulukdan aglayalim birlikte 🎉🎉🎉
Hazelhazel HappyMom İlk olarak bebislerimizi sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksanlık Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin inş evlat isteyenlerde tez vakitte nasip olsun inş daha sonra covidsiz hastalıksiz daha mutlu olduğumuz günler diliyorum Rabbım kabul etsin inş 🙏😘🎅🤶👼
Elifzumra123 Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Evlat sahibi olmayan ve olmak isteyen anne adaylarımıza da bu duyguyu tattırsın inşallah.
Mitra HappyMom Sağlıkla , huzurla evladımı kucağıma almak istiyorum. Allah gördüğümüz günden geri koymasın bizleri🙏🏻🧡
Azizinannesi2 2021in başına kadar hiç arkadaşım yoktu bir buraya girdim bir sürü arkadaşım oldu sizler iyiki varsınız @iki_tospik_annesii @Deletedmom_7156 @yigitegenin_annesi1 @Akrepbebek @Durubebegim @denizin_annesii @UmutsuzPolyanna @Bebiscann @dakpinar- @Aag06 @alparslanannesii1661 @zehranurr @lavininannesii @pijamaboregi @Civcivinannesiii @kalpatisi_ @nevarneyokk @Acemianne__ @hepoyleolurzaten @yyagmurrsenn @Ysmn311111 @BlueSkyy @Busra2013 @Busra_Yildiz @Nurklc38 @Cicilibicili @NaimeYilmaz valla daha var unutuklarim varsa afola hepiniz iyiki varsınız hepiniz bana arkadaş yoldaş oldunuz sizleri seviyoreee ❤️❤️❤️😍😍😍😍
Ysmn311111 Azizinannesi2 ayy hiçte unutmazmış beni😍 yeni yıl hepimize sağlık hızur getirsin inşallah eşinizle cocugunzla en iyi yılınız olsun bende sizi çok seviyorum ya😍