asl_inl Mervedefne33 Birebir aynı durumdayız canım ya aynı şeyi istiyoruz sağlık başta olsun tabii inşallah birde oğlumuz olur 🥰💕
Mervedefne33 asl_inl inşallah cnm ne diyim bunda olmazsa eşim 3.diyor ama ben dusunmedim ucuncü cocugu kolay mı dogurmak ama erkeklere göre kolay
Busakts asl_inl olur olur canım bakalım salı gideceğiz inşallah her hafta cinsiyet değiştirdi evladım ya😂😂
asl_inl Rezan_korkmaz Hadiyaaa senin durumda karışık aynen bişey alma canım alıyosan normal her iki cinsiyetin giyeceği renkler al şimdilik ama bekle sen detaylıdan sonra istediğin gibi alırsın 🥰🙏🏼🌸
Rezan_korkmaz asl_inl aynen canım bir kaç tane ortak renk kıyafet aldık .. geçen yıl 21 haftalık oğlumu kaybettim onunla bu bebişimin belirtileri aynı doktor kız diyince hiç inanasım gelmedi tabiki öncelikle sağlıklı olması gebe kaldığım şuana kadar hep içimden erkek geçiyor ☺️🤲
asl_inl Rezan_korkmaz Yaa canımm çok üzüldüm olsun bak şimdi tekrar hamilesin pozitif düşün hep cinsiyet önemli değil ya sağlıklı olması tabiki en başta geliyor sende sağlıkla kucağına al inşallah canım benm 🥰
asl_inl Mervedefne33 Aynen öyle bende bundan sonrasında düşünmüyorum yani Allah olmayana, isteyene versin 2 çocuk yeter kızım 2 yaşında doğuma kadar 3 olucak ikisi birlikte büyürler sonrada sezonu kaptıcam yanii 😂 30umda rahat etmek istiyorum birazda olsa 🙏🏼😂
Handannn35 Bana şuanki doktorm erkek organı en net 14den slnra gözükür ondn doktorlar çok yanılır dedi ondan bende emin olmadn konşmam dedi 12haftalğm demedi bişi bencede 14 htta 16dan önce inanmamak lazım
asl_inl Handannn35 Evet aynen öyle bende haftaya gidicem o yüzden cinsiyet için bakalım . Yani belli değilse kıza benziyor erkeğe benziyor diye yorum yapmalarıda iyi değil emin olmadan ihtimalle söylüyorlar sonra biz şaşkınlığa giriyoruz işte