Diloss_14 asl_inl 12 haftalık ve hatta 14 haftada 2 farklı doktor erkeğe benziyor dedi aynı doktor 15 haftada kıza benzettim dedi önümüzdeki hafta bir daha gidicem meraktan ölcem😂
Diloss_14 asl_inl 16 hafta oldum bugün salı bir daha çağırdı bakalım bir erkek bir kız diyince iyice meraklandım
tazeannecik1 asl_inl 11. Hafta çok erken netleşmek için bence bana 12+6 da kız demişti doktorum bayada emindi 16. Haftada erkek dedi hatta ben 21. Haftaya kadar bekledim alışveriş için ☺️
Sweetbabyy asl_inl Hamileliğimin başından beri eşimin tanıdığı olduğu için perinatoloji uzm olan doktora gidiyorum 13. Haftalıkken kız dedi 18 haftalıkken erkek çıktı yine inanasım gelmiyor 21+1 haftalığım haftaya detaylıya gidicem bakalım ne diyecek
-Fatma 16da kesin kız denildi ayrıntılı ultrason da erkek dediler bidaha degisirmi bilmiyorum şüphe var
Mlkkyc9234 asl_inl benim tatlım 2 defa kız dendi bunlar 12. Ve 16.haftaydı 17. Haftada erkek dendi şuan nedense erkeğe de inanmıyorum detaylıyı bekliyorum
asl_inl Ay kızlar çoğu kişinin başına da gelebiliyonuş bu cinsiyet yanılma olayı yaa 😂 agızlarından ne çıksa bizde ona göre heyecanlanıyoruz hemen işte bakalım banada çok minikken kıza benziyo dedi haftaya değişicekmi merakla bekliyoeum bende yaaa🥰
Mervedefne33 asl_inl cnm benımde ilk cpcugum kız 15 haftalık gebeyim kız dediler yanılırlar mı bende bir de oglum olsun istiyorum tabi Rabbim bilir saglıklı olsunlar da onu da tatmak istiyorum insallah tadarız her ıkısını de ultrasyon resmı varmı cnm karsılastıralım belki anlarız bir fark varmı aynı mı görünüyolar
asl_inl Mervedefne33 Birebir aynı durumdayız canım ya aynı şeyi istiyoruz sağlık başta olsun tabii inşallah birde oğlumuz olur 🥰💕
Busakts asl_inl 11 . Haftada kız denildi 14. Haftada erkek denildi . Şimdi 17.hafta içindeyiz haftaya artık kesin belli olur ama değişiyor 11. Hafta çok erken
Rezan_korkmaz asl_inl bennn 14 haftaya kadar erkek dedi devlete 16 haftalıken özele gittim kız dendi 18 de tekrar özele gittim emin deilm alışveriş yapma ama kız gibi dendi 🙄 artık detaylı ultrason da öğrenicez inşallah 😄🤲
asl_inl Rezan_korkmaz Hadiyaaa senin durumda karışık aynen bişey alma canım alıyosan normal her iki cinsiyetin giyeceği renkler al şimdilik ama bekle sen detaylıdan sonra istediğin gibi alırsın 🥰🙏🏼🌸