Ozdemiryksl Arkadaşlar sabahtan beri sağ kasığımda ağrı var. 12 haftalık hamileyim. Buscopan plus içsem zararı olur mu? Bilgisi olan ya da kullanan var mı
Bahar54 Ozdemiryksl dayanilacak gibi bi agriysa icme agri kesici filan. Son zamanlarda oyle agrilar basliyor ki ilaca bagimli hale gelirsin biraz alismak lazim agrilara aslinda.
Ummi Ozdemiryksl buscopan cok etkili bi ilac ben karin agrilarmda kullaniyrdm hamilelikte icilcegni sanmiyorm içmeyin bence parol iç i da gecirr
Betus93 Ceyduygu bana gunlerdir serumda onu veriyorlar. Bobrek tasi dusuruyorum diye. Kim dediki vermezler diye. Kendi doktorum tedavimi yapiyor
Ozdemiryksl Merveozcelikcckl Marygur svmeybgl Nananusha Ummi teşekkür ederim arkadaşlar yatıp dünleniyim. Bol su içerim. ve ayaklarıma sıcak su koysam zararı olmaz dimi
svmeybgl Ozdemiryksl emin olun burda çoğu hamile çekiyor o ağladıları bende çektim ve ara ara devam ediyor . Dinlenmeye çalışın
Merveozcelikcckl Ozdemiryksl şakın içme bana doktorum sadece parol dedi ben onu bile içmedim bebeğim daha önemli ki son zamanlarda ağrıların hayli artacak acıya alışmaya bak
Marygur Ozdemiryksl ben de 4+5 haftalığım mesela şuan aynı agrıdan yatıyorum. Normal diyolar bu agrılara rahimde değişiklikler oluyo çünkü bol bol dinlen yorulma ayagına sıcak su koymandan bişi olmaz
Nananusha Ozdemiryksl ayaklara sicak su kesinlikle olmaz canim ilimsi ola bilir ne soguk ne sicak sicak veya aksine soguk suda dusuk riskine sebebpdir
Frida Bugün dr. yazdım ishal oldum diye buscopan plus al leblebi, muz vs. dedi. Siz yine de doktorunuza danışın geçmiş olsun 🌻
ilknremrh İçmeyin bence çok dayanilmayack gibiyse parol için benim hamilelikten once adet dönemim çok sancılı geçiyordu buscopan Plus vermişti doktor hamilelikte kullanımı tehlikeli olabilir
Ilkgozagrimiz Ozdemiryksl asla kullanilmaz anca parasetrmol iceren agri kesiciler icebilirsin onlardan biride parol baska bisey icme sakin