gunessbeste Ssultannnnn nem makinesi alacaktım zaten erkenden alayım en iyisi. Kekik yağı kullanıyorum bazen işe yarıyor cidden 🙂
Brrn34 gunessbeste buhar makinası kula nın bendede oluyor peteklerin yanması ile arttı , içerideki hava kuruyor nem kalmıyor . Nemsizliktende oluyor
gunessbeste Brrn34 Evet bir kaç arkadaşta önermiş muhtemelen kısa süre içinde bir nem makinesi temin edeceğim. Birde evi havalandıramıyorum sık sık kaldığım mahallede yan komşu soba yakıyor maffoluyor her yer açınca.
gunessbeste BenCansu bana da bir şişe gibi aparat ve suda eriyen şase toz vermişti alerji döneminde çok iyi gelirdi. Belki tekrar danışıp hamileler için bir yolu var mı diye sormak gerek
Beybisininannesi gunessbeste uyurken tek çözüm kafanızı yükseltin Kafa yüksekte olunca daha rahat nefes alınıyor
gunessbeste Beybisininannesi bende bir o kadar alçak yastıkta yatmayı severim keki anlatamam resmen seyehatte yastık taşıyorum 😅🤦🏼♀️ Ama baktım başa çıkamıyorum yapmak bişey yok denerim 😅
Muberraonur gunessbeste bende de alerjik bi burun var her zaman tıkanıyo 😂 doğru düzgün nefes alalmıyom
gunessbeste Muberraonur Benim de burnumda kemik eğriliği var iç kısımda o nedenle zaten tek delik iptaldi şimdi 2 si de iptal. Burnumun dış görünüşünü çok seviyorum güzeldir bozarlar korkuma ameliyat olamıyorum 😅
Kbrbrhnn gunessbeste Vallahi şu an 14 haftalığız. Başından beri yaşıyorum, hala da geçmedi. Sanırım alıştım bununla yaşamaya, ama zorluyor gerçekten çoğu zaman 😕
gunessbeste Kbrbrhnn ah sen birde haftalar ilerledikçe gör😅 senin haftalardayken arada bir olurdu şimdi hepten 😅
gunessbeste Beybisininannesi 😅😅 hamilelik güzel şeyde insana yapmam yok ya abartıyorlar dediğin her şeyi yaşatıyor 😅
esredn gunessbeste evinizin ortamını nemlendirmeye çalışın peteğin yanına bir bardak su koyun mesela. Bir de burnunuzun içine susam yağı sürebilirsiniz çok rahatlatıyor yumuşatıyor.
gunessbeste esredn Susam yağını bugün Ceyda Düvencinin anne tv YouTube kanalında duydum. İşe yarıyormuş cidden 🙂teşekkür ederim 🙏🥰
Zynpmstgzhn gunessbeste eğer zaten almayı düşünüyorsan işe yarayabilir ben onunla çok rahat ettim doktorum önermişti.