eusl donmezzderya an itibariyle 30 haftalık oldum 🥦 karnımda akşamları şişkinlik ve sertleşme oluyor bir kaç haftadır. Ara ara kasık ağrım zorluyor bir de çatı ağrım var
donmezzderya eusl 🧿 maşllah Doktorunuza sordunuzmu söyleyin mesaj veya arayın bildirin kontrol eder belki
eusl Defne2018 Ben de 27 de gittim 1050 dedi bana da 🙃 aynıyız benim de haftaya cuma 31. Haftanın ilk günü randevum var
Defne2018 eusl maşşallah canım bende 31 haftankn 4 günü salı gitcem merakta ediyorum ne kadar olduk diye
eusl donmezzderya 20 li haftalardan bu yana sertlik oluyor magnezyum kullanıyorum normal diyor haftaya cuma kontrolüm var ağrılar da çok yorulunca oluyor dinlenşnce geçiyor yani kendiliğinden olsa sorun olur ama iş yapınca vs oluyor diye tedirgin olmamaya çalışıyorum
donmezzderya eusl evet benimde çok ayakta veya iş yapınca Karnın kasılıyor geriliyor ama normal ya bence bebek var oda yoruluyor dinlene dinlene yapıyorum çok yorma kendini uzan arada ben öyle yapıyorum yoksa duramıyorum
gurbetcikizii donmezzderya evet aslında 99 dan sonra çok çabuk geçmeye başladı ama 30 san sonra hergün her saat acaba gelirmi en ufak belirtide doğummu başladı düşüncesiyle geçmiyor 😂