Beybi12 Bence ikili test felan hikaye oldu 4 lu taramani yaptır bence ayrıntılı ultrason orda ikili testte mesela ense kalinligina felan bakıyorlar ayrıntılı ultrasonda sorarsın
_RainBow Bende kararsızdım bu test için yaptırmıycam bende yeterince zorlu geçiyor sürecim farklı şeyler çıkarsa daha çok kafama takıcam hayırlısı Allah herkesin yardımcısı olsun
Cemreaslan Allah korusun sonuc kotu cikarsa boyle ihtimal var cunku bebeginden vazgecmeyi dusunursen yaptir ama ne olursa olsun ben bebegimden vazgecmem diyorsan bosuna yaptirma
Naz33 Yarenelibol çok ya :( bende 28 ağustosta gidecem ikili teste şuan 10 haftalığım o zaman 12 olurum cinsiyet öğrenebilir miyim ? 🤰🏻
Yarenelibol Naz33 bnm 13 de kemik yapısı erkk dendi 15de %99 erkek dedi ikilide 12 haftalık dı daha erken dedi hastanedeki doktor özel deki söyledi 🤰🏻❤️
Cigdem61 Bildiğim kadarıyla ikili test sadece down sendromu ve trizomi hastalıklarına bakmıyor. Bebeğe giden kan akışıda oradan belli oluyormuş. İkili test sonucu kan sulandırıcı hap veya iğne kullanan arkadaşlarım olmuştu.
haceryasar findikkurdum17 anne karnında düzeltileblir bir sıkıntı çıktığını farzedelim senin bundan haberin bile yok? Sonra önlem almadığın için için sızlamıcaksa dicekbişey yok.
edaduzenkosar haceryasar Bende öyle düşündüm yarın ikili test yaptırıyorum ya ilaçla düzeltilebilecek bi durum çıkarsa ve ben bunum farkında olmadan herşey geç olursa diye