1234577 Pamukkizim kesin doğum tarihini veriyor ve cok güzel ilgileniyor bizim aile hep ona gidiyor ve doğumu o yaptırıyor
Miraykayra Güzelyalı hastanesi Nezihi kurdoğluna gidiyorum canım tavsiye ederim ilgili bir doktor hastanede gayet temiz
Tubasim Pamukkizim canım ben Çukurova’da özel medline hastanesine Ayşe parlakgümüş’e gidiyorum. Mükemmel bi doktor rahim filmi çekti iki tüpüm de tıkalıymış ikisini de film sırasında açtı. Onun sayesinde hamile kaldım düşükle sonuçlandı ama artık hamile kalabiliyorum. Sizin bebişinizle ve sizinle de fazlasıyla ilgilenecektir memnun kalırsınız bi araştırın derim
Sinmn Pamukkizim iki hamileliğimde de Dilek coşkuna gittim... ikinci hamileliğimde sıkıntılar da yaşadım, hep çok güzel ilgilendi, ne zaman arasam ulaşabildim. ben çok memnun kaldım☺️☺️
balinannesi20 Deryatt geçen sene 55 yada 65 arasıydı indirim kartları var Akdeniz kartı diye onu çıkartınca muayene ve doğumda indirim oluyormuş
Mrveglsn Ben normal doğum istiyorum ve doktorlar genelde normal doğumdan yana olmuyor nedense. Daha çol yeni 9 haftalığım fiyatıda abartı olmayan bir doktor arıyorum
Sinmn Mrveglsn özel Adana hastanesinde Dilek Coşkun yaptırdı iki doğumumu da.. ikisi de normal oldu.. düşünürseniz..
Mrveglsn Sinmn dilek coşkunada iyi diyolar oraya da gidebilirm. Normal yapmanıza sevindm en güzel doğum bence. İnşallah banada nasp olur ağrısız skıntısız :)
Sinmn Mrveglsn ben hiç sıkıntı yaşamadım kendisiyle.. üstelik ikinci hamileliğim sıkıntılı geçti, sürekli iletişim halindeydik, çok ilgiliydi.. iki doğumumdan da çok mutlu çıktım.. darısı size diyeyim, en hayırlı şekilde tabi ki ☺️☺️
Mrveglsn Sinmn amin inşallah eenin kadar şanslı olurum rabbim sağlıklı büyütsün :) bi gideym bakaym artık bu 4. Olacak :)