Sulesaglam Svcncmrnz evet hemde baya etki ediyo 9+5im öğrendiğimden beri prilam kullanıyorum kullanmasam dayanamazdim sanirim
meraderin Ben varım en başımdan beri kullanıyorum ne zaman bıraksam kusmalar başlıyor:(gece iki içiyordum şimdi bir tane yetiyor ama bırakınca kusuyorum 23+3 haftalık.dr um kullanabilirsin diyor..
Senayyalcin Svcncmrnz Etki etmez zaten ilaç içtikten 12 saat sonra etki ediyor günde 4 taneye kadar içiliyor gece yatmadan iki tane alırsanız gündüz çok iyi hissedersiniz
Svcncmrnz Yldrmerve zaten üç ayı atlattık mı tamamdır yaaaa bakmam gereken bir bebeğim var iyi olmak zorundayim 🙄
Svcncmrnz Senayyalcin teşekkür ederim tavsiye için başka var mı gunde iki veya üç kere içen bebeğe zarar vermez mi
denizin_annesii Svcncmrnz ben hamile olduğumu öğrendim de kullanmaya başladım ve hâlâ devam ediyor35+2 hala kulaniyorum bı gün kulanmsam midem bulanıyor
Slnn1122 denizin_annesii aynı durum bende 1. Ayımdan beri kullanıyorum şuan 35+5 hala içiyorum günde kaç tane içiyorsunuz ben gece yatmadan 1 tane alıyorum yeterli oluyor Ama yine de bazen diyorum bunca zaman kullandım inşallah bir sıkıntı olmamıştır
Senayyalcin Svcncmrnz Bitkisel zaten hamilelere özel bir ilaç ben 40 hafta kullandım merak etmeyin sorun olmuyor 😊
zynpdmrl Svcncmrnz ben kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır çok etkisi oldu ama aşırı uyku ve halsizlik yapıyor
Oyku3005 Svcncmrnz Ben kullanıyorum o olmasaydı yemek yiyemezdim çok işe yarıyor ilk başlarda sabah 1 akşam 2 tane içiyordum şimdi 1 tane içiyorum ☺️
Svcncmrnz Oyku3005 anladım bana günde bir yazmışlar iki de olursa iyi yaniiiii 🤭 Allah’ım yoksa çok zor hem mide bulantısı hem kusma ya