Asilprens06 Kızlar aşılarımın ikisini oldum(biontech) sadece öksürüğüm var doktor kan sulandırıcı başlayacağız verdikleri ilacı kullanma dedi ne yapmam lazım bebeğime bişey olur mu 21 haftalığız çok kötüyüm ne olur yardım edin
Busra2089 Asilprens06 Hiç korkmayın korku bebeği etkiliyor.Benimde 11.günüm ama hiçbir belirtim kalmadı çok şükür. Bol bol sarımsaklı çorbalar tüketin. C vitamini aksatmayın. Kuruyemiş süt muz kivi bunların tüketin. Ben yemekten hiç kısmadım. Tat koku gittiğinde bile kendimi zorladım. Ama bu sayede çabuk toparlandım. 2 doz aşılı olanlar çok daha kolay geçiriyor benimde var 2 doz aşım.
Fundish Asilprens06 8 saatte bir parol aldım ben aksi halde kemiklerim cok ağrıdı.d vitamini c viramini takviyesi. Meyve ama cok değil şekeride yükseltmeyelim.kan sulandırıcı iğne .( ben zaten vuruyorum her gün ) bir çay kaşığı zencefili bir çay tabağı başla karıştırdım sabahtan akşama kadar azcık azcık yedim .zencefil bebege cok yersek zarar edebilirmiş .sadece bir gün öhö ögö dedim o kadar .gecirdi cok şükür .bende 22.haftamda gecirdim bebek gayet sağlıklı sıkıntı yapmayın
harikaanne Asilprens06 öncelikle çok sakin ol ve dua et. Eğer aşılıysan hiç korkma grip gibi atlatıcaksın beslenmene cok dikkat et ağzın hiç boş durmasın sürekli bişiler ye. Bol su iç iyi olucam atlatıcam de hep 🤲🏻 bal pekmez kemik suyu portakal bol c vitamini d vitamini çok önemli ihmal etme.
papatya0 Öncelikle geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyi olursunuz. Testiniz pozitif mi çıktı? Muhakkak iğnenizi kullanın. Ateşiniz olursa parol almanızı öneririm.
papatya0 Yemek yemeyi ihmal etmeyin. Bol bol C vitamini alın. Portakal, limon, nar sıkıp için yada posalı şekilde tüketin.
srntrkli22 Eşimin pozitif olduğunu öğrendik az önce yarın da kontrolüm vardı kızlar karantinaya sadece eşimi mi alıyorlar yoksa beni de mi bende bir belirti yok
Deletedmom154 srntrkli22 cevremde aşıları tam olan kişileri veya yakin zamanda hastalığı atlatmış kişileri karantinaya almamışlardı. Ama siz arayıp öğrenin
Busra2089 srntrkli22 2 doz aşınız varsa karantinaya girmiyorsunuz 5 gün sonra test veriyorsunuz pozitif çıkarsa öyle karantinaya giriyorsunuz. Benimde covidte 11.günüm. Eşimede aynısı yapıldı negatif çıktı hiç karaantşnaya girmedi normal hayatına devam etti o.
Murgul srntrkli22 aşısızsanız sizinde karantinanız belirti olmasada başlar. Bana öyle yaptılat yani değişmediyse 3 ayda
papatya0 Asilprens06 vücutta covidden dolayı kanda pıhtılaşma meydana geliyor. Korkmayın sizin ve bebeğiniz için önemli. Doktorunuz ne diyor ise onu uygulayın.
zeynnn5441 Fundish Merhaba ben zaten ecopirin kullanıyorum 150 mg kan pihtilasmasi varmi yok mu bilmiyoruz her ihtimale karşı kullanıyorum ben. Bu akşam covid teslim pozitif cikti doktoruma mesaj attim. Kan sulandirici yeterli mi diye oksapar 4000 iğne de kullansanız iyi olur yazmis. Ama cok pahaliymis o ve o kadar durumumuz yok. Ecopirin yeterli niye olmuyo ben de onu anlamadım
Fundish zeynnn5441 ben oksapar kullanıyorum ,madem söyledi reçete yaZsın bir kutu arayın yeniden . Bana kalırsa hap yeterli olur ama her ihtimale karşı iğne kullanılmış olsa kafanız rahat eder
zeynnn5441 Fundish Bu oksaparı kullanırken göbekten mi vuruyorsunuz? Hafif göbeğinizi sıkıyor musunuz iğneyi vururken çok korkuyorum nası vurucam bilmiyorum..
papatya0 zeynnn5441 göbekten denemedim ama koldan arka kısıma doğru sıkarak yavaş bir şekilde eşime vurduruyorum sizde öyle yapabilirsiniz.
Fundish zeynnn5441 başlarda göneğimin 4 parmak yanından başladım .ama artık oralar cok sert yanlarımdan vuruyorum bir gün sağa bir gün sola.bacagım ve kolum cok acıyor denedim bi iki kez gerek yok.yan taraflar hiç acımıyor.iğneyi açınca havasını al önce.kolonyalı pamuğu damar görmediğim bir yere bak sür orayı sıkıp bismillah de batır.yavaş ber ilacı zaten azıcık bişi bir dakika bile sürmüyor.benim iğne fobim vardı yanımda birine iğne yapsalar tansiyonum düşüyor yatıyordum :)) yendim cok şükür. İlk burduğumda ellerim terledi ama kolonya kokladım ben yapıcam dedim yaptım.başkası vurunca daha cok acıyor .cok gecmiş olaun korkulcak hiç bir sey yok
Fundish zeynnn5441 normalde göbek deliğinden 4 parmak uzaktan vuruyoruz.ama bebek büyüdükçe cok sertleşiyor ben hep yanlarımdan sıkıp vuruyorum.korkulcak bir sey değil vuran cook kişiyiz :)) iğne fobime ragmen aylardır vuruyorum :) havasını alıp ilacı yavaş verin ,damara denk gelmezse kanamaz hatta acımaz bile
zeynnn5441 Fundish Göbeğimi nası hafif sıkıcam bebeğe bisey olur diye korkuyorum ya.. bu sabah sağlık bakanlığından aradılar yarın sizi covit hastanesine götürelim bilmemne. Gerekirse ilaç verirler falan dediler. Dedim ben ilaç kullanamam hamileyim. Düşün taşın dediler. Napacagimi bilmiyorum
Fundish zeynnn5441 göneğinin yan kosomlarını belly bölgesi yani.ben onların verdiği ilacı kullanmadım zaten hamileyiö diyince vermediler de