Kara07 Mrb tatlı anne adaylarım buradan her şeyi paylaşalım isterim ben şuan 2. Bebeğimi bekliyorum ablamız henüz 13 aylık 🙈 ben de 6+2 haftalık hamileyim fikilerinize talibim aralarında bu kadar az yaş varken bu iş nasıl olacak acep ? 🙈😬
makbule17 Kara07 7+1 oldum 2. hamileliğim benimde bir kızım var 2 yaşında sizinki biraz erken olmuş ama olsun halledersiniz bir şekilde
Fatosduzgun55 Kara07 hiççç kafanıza takmayın saglıklı olsunlar da gerisi bir sekılde gecıcek.. bende 18 aylıkken hamıle oldugumu ogrendım suan 25 aylık ve doguma 10gun kaldı🤭🤭 zor olucak ama 2 sene dayanırsam oğluma ömürlük arkadas gelıyor 🤭🤭
Cano26 Kara07 merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 brnde 6+5 oldum ilk hamileliğim 6+3 de kalp atışını duyduk 2 gün önce hiç beta baktırmadım dr ilk 6+3 de gittim garanti olsun diye çok şükür duyduk inşallah sizlerede nasip olur duymak ❤️
Kara07 makbule17 inş allahım güç versin diyorum 🥰 biz daha kalp atışını duymadık kaçıncı hafta da duydunuz acaba ??
Cscn Kara07 bende Hatay’dayım yandık yani 😄 7 haftalık olduk elhamdulillah haftaiçi kalp atımlarını duymaya gideceğim inşâAllah
Dyg12 Kara07 bu hafta belki belli olmamıştır kesin olsun diye önümüzdeki hafta gitmeyi tercih ettim. Sen duyabildin mi?
Kara07 Dyg12 ben pazartesi gitmiştim kadından keseyi gördük haftaya pazartesi gel bebeğe bakalım dedi o zaman da 6+6 oluyorum inş görünür 🥰🙏🏻 Sen ne zaman gideceksinnnn
Cscn Kara07 Tamam inşâAllah, 5+3 ken kalp atımını gördük elhamdulillah ama küçük olduğu için duymayalım dedi doktor bu gidişte nasipse duyacağız. İlk hamileliğim