Merve5561 Saadetdemirkan Evet adalat ve progestan canim 35te bıraktık biz kasılmalarım oluyor ara ara kasıklarda agrım da var ama adalat kullanırken daha çok kasilmam olurdu
DuyguGkgz AliyeAsel Evet öyledir illaki ama çok Merak ediyorum bebeğim ne kadar gelişiyo kilosu nasıl sağlıklı değil ama işte insan bilmek istiyo🤷🏻♀️😂
tomurcukannesi DuyguGkgz ben amerikada yaşıyorum b ultrasona sokmuyolar canım detaylıda soktular bitek bazı organlarını pozisyondan dolayı göremedikleri için 30. Haftamda bidaha gittim ultrasona aldılar o zaman 1380 di☺️
DuyguGkgz tomurcukannesi Orayı düşününce buradaki kontrollere şükretmem lazım sanırım çok sağolun sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize😊
Esraodaci DuyguGkgz canım beni 35. Haftamda nstye çağırdı,37. Haftamda çatı muayenesi için çağırdı,ondan sonra 1 er hafta aralarla gel dedi
DuyguGkgz Esraodaci aaa o da mantıklıymış bakalım bizim doktor Nası bi yol izliycek hafta da bire düşmese de iki haftaya düşer bizimde artık😊
Saadetdemirkan Ss1 benim gittiğim hastane 15 canım belki hastaneden hastaneye degisiyordur bilemedim ki
Hakanleyla 36+5oldum bi hafta içinde iki defaya cıktık. Sanırım doguma kadar da haftada iki kez gitcez