DuyguGkgz Bayram sonunda 33 haftalıkken gidicem üç seferdir dört haftada çağırıyor arrık muaynelerin sıklaşması gerekmiyor mu
Saadetdemirkan DuyguGkgz bende 31 den beri herhafta gidiyorum sozde erken doğum riski vardı 38 oldum hala doğmadı 😑 15 gün içinde kontrol hakkın var zaten canım 2 hafta da bir gidebilirsin bence
jrarya DuyguGkgz 30 dan sonra iki haftada bire düştü 34 ten sonra haftada bire 37 haftalığız şuan düşmesi gerekirdi sanki sizinde 🤷🏻♀️
Saadetdemirkan Merve5561 yaa dr. Öyle dedi diye bende kendimi 36 37 ye ayarlamistim şimdide gelmiyor bebiş sinirleniyorum valla 🤣
AliyeAsel DuyguGkgz canım herkeste farklılık gösteriyor ben 36dan sonra iki haftada bir gittim doktor bi sıkıntı görmüyorsa gitmene gerek yok zaten çağırmıyor
DuyguGkgz AliyeAsel Evet öyledir illaki ama çok Merak ediyorum bebeğim ne kadar gelişiyo kilosu nasıl sağlıklı değil ama işte insan bilmek istiyo🤷🏻♀️😂
Merve5561 Saadetdemirkan benim doktor da öyle diyor yürüyüşlere başla dedi ilaç kullandım 35e kadar böyle olup 40dan sonra doğan olmuş 😁
AyseFahriYalcn DuyguGkgz benim bu hafta 36haftalik olacak muayenem var şimdiye kadar hep ayda bir gittim zaten 39haftalik da doğumum var nasipse hiç bı dogumumda haftada bir gitmedim doktora zaten iyi biseyde değil canım sıkıntin yoksa
Saadetdemirkan Merve5561 adalat mi kullandin canım. Bende 36 da falan di galiba bıraktım yürüyüş squat hurma temizlik herşeyi yapıyorum ama tık yok valla 🤦
Merve5561 Saadetdemirkan Evet adalat ve progestan canim 35te bıraktık biz kasılmalarım oluyor ara ara kasıklarda agrım da var ama adalat kullanırken daha çok kasilmam olurdu