Mbceylanli Saçma bi soru gibi olacak ama takıntılıyım bu konuda malesef. 36.haftamıza giriyoruz yarın acaba ağdayı şimdi mi yaptırmalı yoksa bir hafta daha beklemeli miyim😂 kaçıncı haftalarda gittiniz ya da gidecekseniz bi fikir alsam☺️
Nazlitendurus Mbceylanli Ne olur ne olmaz diye 36 da gittim baktım geleceği yok kendin göstermeye de başladı 38 de tekrar gittim 39 +6 da doğumum oldu her ihtimale karşı şu an gidin baktınız bebişin geleceği yok yine gidersiniz
Elif-1516 Mbceylanli ya ben her ay agdaya giderdim ama şimdi korkuyorum sanki cok acıcak gibi geliyor :/ acı hissi aynı mı hamilelikte de ? Ayaklarım geri geri gidiyor hep erteliyorum. Agdadan bu kadar korkmusken, nasıl doğum yapıcam bilmiyorum :):)
jrarya Mbceylanli 36. Haftada gittim şuan 37 yiz 30 unda gelicek kızım doğumdan iki gün önce yine gidicem 🤷🏻♀️
Mbceylanli Nazlitendurus Gulsahh pamuk_anne aslında bekleme tarafıyım ama yarın doktor kontrolümüz var bazen ağrılarım oluyor acaba vajinal muayene yapar mı diye ikileme düştüm. yapmaz herhalde demi
pamuk_anne Bence de 38i bekleyin, ama evinizde acil durumlar için krem vs bişey olsun bence. Nolur nolmaz.
Ceren35 Mbceylanli ayni durumdan dolayi bende 36 da yaptirdim 37 oldum simdi bekliyorum carsamba yine kontrolum var cunku her hafta aliyor artik, 38 de dogum derse heralde yin yaptirmam gerekecek
Mbceylanli Elif-1516 evet acı arttı bende de yoktu önceleri ama artık çok fena da napalım dayanıyorum
Gulsahh Elif-1516 korkutmak gibi olmasin ama ben agdami kendim yapiyorum normalde 15 dk surmezdi tum vucudum smdi 1 saate zor cikiyorum odadan agridan en son yaptigimda agladim 😁 suan cikmasinlar diye dua ediyorum ancak herkesin aci esigi farklidir bide baskasina yaptiriyosaniz daha kolay olacaktir
jrarya Gulsahh tek değilmişim ağlicaktım son ağdada tamam dedim aldığın kadar al ztn ben çok sık giden biriyim çok rahatsız edici duruma kadar getirmiyorum bitsin bu işkence 😫 acı eşikleri iyice düştü desenize
Gulsahh jrarya aayy aynen allah yardimcimiz olsun simdi 27 deyim cok zorlaniyorum son haftalarda napicam acaba kuafore gidemiyorum ben sevmiyorum ille kendim yapicam cok zor oljcak :(
Aleynaozkayaa Mbceylanli şu an tam da bunu düşünüyodum. Bu gece 36 oluyoruz acaba diyorum bugün gitsem mi ayda bir çıkıyor napsam bende bilemedim. Hazırlıksız yakalanmak istemiyorum
jrarya Gulsahh inşallah son zamanlarda kendiniz yapabilirsiniz çok zor oluyo çnk o karınla eğil kalk ayaklarıma oje süremiyorum sürsem çıkaramıyorum düşünün 😂😂
tgcaty Mbceylanli bnde ilk dogumum da 37 gtmiştim tam 38 olacagm gun akşam suyu patladı acil doguma grmiştim ne gzl temz temz 😂😂 şimdi sezeryan olcm yrn agdaya gdcem persembe doğum planlı olunca kolay 😀