Miranmiray PrensesAnnesi4 canım valla yalancı çobana döndüm.sjmdide kasilmalarimin arası düşmek yerine yukseliyor.yarin kliniğe randevum var zaten orda doktora sorucak.ama galiba yine yalancı sancı çekiyorum.7 dk bak bir geliyordu şimdi 15 dk ya 20 ye yükseldi🙄🙄
PrensesAnnesi4 Miranmiray Kız ne yalancı sancısı 3 cm acikligin var demi senin ? Yalanci sanci bile olsa acilma yapar cunki acikligim zaten var o 3 cm bir haftadir kalmaz oyle 4 olmuştur o benim ilk kizimda 3 cm acigim vardi yatış verdiler dogumumu baslattilar yani bunu ihmal edip aman yarin giderim deme tabi senin bilecegin nediyebilirim ama ben asla ihmal etmezdim
Durubebegim Miranmiray aşkım inanki hiç anlamıyorum sancıların kaç dakkada bir olduğunu iki tane doğurdum suniyle ikisi oldu😊 bende sabahtan sancı çekiyorum belimden adet sancısı gibi hiç çıkmıyor yani saat 4 ten beri böyle devam ediyor
Miranmiray yigitegenin_annesi1 arası açıldı şuan canım 15 dk da 30 dk da oluyor yalancı sancıdir galiba yine🙄
PrensesAnnesi4 Miranmiray Kasilmalarinla beraber ishalde varsa bence dogumun basliyor gidemem deme gitt ihmal etme
Miranmiray PrensesAnnesi4 ayy canım valla gitmek istemiyorum bu saatte artık utanıyorum inan eşimi telaslandiriyorum üstelik bir oğlum var onu bırakmak için kaynanama gönderiyorum baya uğraştırıcı yani.en iyisi yarınki kontrolü beklemek olucak galiba 🙈
PrensesAnnesi4 Miranmiray Valla sen post acip sormussun bende soylemek istedim senin bilecegin nediyeyim gecmis olsun
PrensesAnnesi4 yigitegenin_annesi1 Hea 😂🥴 Valla cok sasirdim hani bir cm olsa ya tamam diyecemde 3 cm yani aciklik bir haftadir o 3 cmde kalmazki 5 bile olmustur 🤷
Miranmiray PrensesAnnesi4 canım şimdi bu açıklık meselesi şöyle benimde ikinci doğumum olucak ve ebenin söylediği şey ilk doğumdan kalan zaten 2 cm acikligim var 1 cmde üstüne açıklık olunca toplam 3 cm oluyor yani 2 cami ikinci doğum olduğu için var ☹️
Tugbaa2937 Miranmiray eğer ağrın Filan yoksa yalancı sancıdir. Yoksa doğum sancısı artarak devam eder belden vurur bebek kasılır sonra durur hareket eder aşağı doğru baskı yapar. Benimde 2 gebelikte bu haftalarada 3 cm açıklık vardi
Bebiscann Miranmiray canım eve yeni geldim dışardaydım şimdi dikkatli baktım, sancın var bi doktora görün istersen, bebek karnında taş gibi olup kasığa baskı uyguluyor değil mi eğer öyleyse sancıdır ve sık geliyor tuttuğun dakikalara bakılırsa
Miranmiray Bebiscann ayy keşke öyle kalsaydı ama arası açıldı canım 20 dk da bir geliyor şimdi🙈😂yalancı sancıdir dimi☹️
Klc-ravza Bebiscann bu sancı mi oluyor bnde 37 6 yım karnim sertleşiyor top gibi oluyor sonra kendini bırakıyor
Tugbaa2937 Miranmiray Tmm o zaman yavaş yavaş azalır. Bende senin gibiydim. 2 gebelikte de 3 cm acilmisim. Ama hep yalancı sanciydi
Tugbaa2937 Miranmiray bak geçen gecede bana oldi aynisi 5 dk bir vurdu. Üstü midem bulandı ogurup durdum. Ama takip ettim baktım çoğalmadi 1 saat sonra yavaş yavaş azaldı yatıp uzan dinlen insaAllah geçer geçmezse artık bı doktor ziyareti şart oldu ☺️☺️
Miranmiray Tugbaa2937 aynen canım benimde arası uzamaya başladı kisalacagi yerde 20 dk ya geliyor artık galiba yalancı sancı.keske artık gelseydi dogrumak istiyorum ama gelmiyor yalancı çobana döndüm bu halimle
Bebiscann Miranmiray evet yalancı da olabilir ama burdan bilemeyiz canım kapalı kutu çünkü bi doktora görün ne olur ne olmaz diye