gulsonmez27 Kızlar 32-36.hafta arası çalışıp doğum sonrasına izin aktarmak mantıklı mı??İdari izne ayrılmıştım ama evde can sıkıntısından patlıyorum eşim de gece vardiyasında çalışıyor gündüz uyuyor gece de işe gidiyor.Sizce çalışılabilir mi?Hemşireyim masa başı iş vermeyecekler muhtemelen
Busrakzlkc gulsonmez27 servisiniz musaitse mesai arkadaslarınızda tolere ederse çalışın. Ben yoğunbakımda çalışıyordum değil oturmak yemek yemek mümkğn olmuyordu. Mecburen ayrıldım
Rjn21 gulsonmez27 ben öğretmenim şu an idari iznimi kullanıyorum canım 28 ocakta idari iznim biticek o zaman da çalışamaz raporu almayı düşünüyorum benim çalışma koşullarım zor , sizin de zor ise ayrılın bence, değilse de çalışmaya devam edebilirsiniz 🌸
esredn gulsonmez27 çalışabilecekseniz bir sıkıntınız yoksa çalışablirsniz. Ben 32 de ayrılmak durumunda kaldım çalışamadım. İşim masabaşı fakat bileğimde problem oluştu başparmak tendon sıkışması var. Bilgisayar kullanmamı kısıtladığı için ayrılmak durumunda kaldım. Bir de bütün gün oturmak da çok yorucu oluyor. Yoksa çok isterdim çalışmayı.
aysn2707 gulsonmez27 bende sağlık personeliyim şuanda 35 haftalıgım ve bende gidiyorum 37. Haftaya kadar gitmeyi düşünüyorum herşey yolunda giderse 🙏 zor oluyor ama sonrasında bebeğimle daha çok zaman geçirmek için katlanılabilir 🥰 sağlık durumunuz uygunsa ve doktorunuz uygun görüyorsa hazırlıklarınız da tamamsa gidin bence 🤗
Busrakzlkc gulsonmez27 bende aynı şekildeydim ama yenidoğan yoğunbakım oldugundan çok çok yoğun. Ve hafta ilerledikçe malesef şikayetler artıyor. Şuan 35 haftayım iyiki ayrılmışım diyorum
mzeak7 Rjn21 ben çok araştırdım.fiilen çalışıyor olmak lazımmış.yani çalışabilir raporu alsan da tatile giden o iki haftayı fiilen çalışmadığın için doğumdan sonraya aktaramıyorsun.bazı bilmeyen ilçelerde illerde aktaran olmuş ama normalde aktarılmıyor.idarenize ya da ilçenize sorabilirsiniz
Rjn21 mzeak7 Öncelikle cevap için teşekkür ederim 😊 yaaa keşke aktarabilseydik.. çok ihtiyacım var aslında
ParkAys Rjn21 ben de ogretmenim. Hatta okul muduruyum. 32. Haftada izne ayrildim. Dogum sonrasi yillik iznimi alip sonra 2 yil ucretsiz izne ayrilmak istedim. Ilce musade etmedi. Yonetmeligi gore Dogum sonrasi izin bitimi ucretsiz 2 yillik izin hemen baslatiliyor. Cok isterseniz 2 yilin sonunda yillik izninizi kullanirsiniz dediler. Bilginiz olsun… 🤗
Rjn21 gulumse0611 benim doğumum da Mart ortalarına denk geliyor, karneye kadar bi ay rapor almam gerekiyor maalesef benim de